web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Profi şi Mega Image au pus ochii pe cele 100 de magazine ale Unicarm Satu Mare

Profi şi Mega Image au pus ochii pe cele 100 de magazine ale Unicarm Satu Mare

Retailerii Profi şi Mega Image tatonează o preluare a lanţului de magazine Uni­carm, potrivit surselor din piaţă. Unicarm este unul dintre cele mai puternice businessuri antreprenoriale din retailul românesc, cu afaceri de 650 mil. lei anul trecut.

Afacerea construită de Vasile Lucuţ are un model de business care include activităţi de retail şi producţie. Unicarm are circa 100 de magazine, concentrate în special în centrul, nordul şi vestul ţării.

Grupul deţine în România fabrici de me­zeluri, lapte şi pâine, precum şi o re­ţea de magazine. În totalul busi­nes­sului reţeaua proprie de ma­ga­zine contribuie cu circa 30-40%, în rest diferenţa provine din vânză­rile realizate de com­pa­nie în ma­gazinele altor retai­leri stră­ini sau români, conform da­te­lor oferite anterior de Vasile Lucuţ.

Profi şi Mega Image sunt doi dintre rechinii din comerţul local, fiecare dintre cele două reţele preluând anterior afaceri antre­pre­noriale de dimensiuni mici şi medii.

Profi se uită de mult timp în piaţă la toţi jucătorii din retail

”Profi se uită de mult timp în piaţă la toţi jucătorii din retail. Noi vrem doar să fim în preajma proprietarilor când dânşii vor să renunţe la afacere”, spu­ne Daniel Cîrstea, directorul gene­ral al Profi. În ceea ce priveşte reţeaua Mega Image, oficialii companiei au spus că nu vor să comenteze informaţia.

Sursa: Ziarul Financiar

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW