web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > UNTOLD 2017: Peste 300.000 de persoane ajung la Cluj în acest weekend. Gradul de ocupare al hotelurilor este de peste 90%

UNTOLD 2017: Peste 300.000 de persoane ajung la Cluj în acest weekend. Gradul de ocupare al hotelurilor este de peste 90%

UNTOLD, cel mai așteptat eveniment muzical din România, va aduna în acest weekend la Cluj-Napoca peste 300.000 de oameni. Hotelurile din Cluj înregistrează un grad de ocupare de peste 90% pen­tru perioada 3-6 august, conform datelor de pe booking.com. Cei mai nerăbdători dintre participanţi şi-au cumpărat cazarea cu un an înainte de eveniment.

Festivalul UNTOLD se desfăşoară în perioada 3-6 august, iar hotelurile din oraş sunt aproape pline, majoritatea mai având doar 1-2 camere libere. În perioada acestor evenimente tarifele la cazare cresc semnificativ, ajungând uneori să îşi dubleze preţul. Preţul pentru un sejur de 3 nopţi pen­tru două persoane începe de la 1.800 de lei, dar poate să depăşească şi 5.000 de lei la hotelurile de patru şi cinci stele, con­form informaţiilor de pe booking.com.

”Gradul de ocupare al hotelului nostru este de aproape 100%, mai avem dispo­nibil un apartament pentru 4 pers­oane şi două pentru 6 persoane. Tarifele pentru cazare au crescut în perioada aceasta datorită cererii. Pentru perioada 3-6 august, preţul pentru apartamentul de 4 persoane este de 3.600 de lei”, a spus un reprezentant al Residence Il Lago din Cluj.

De asemenea, există şi unităţi de cazare care au fost rezervate pentru această perioadă cu mult timp înainte, aşa cum este şi cazul hotelului Meridian. În cazul acestuia, rezervările pentru perioada festivalului au fost făcute încă de anul trecut. În perioada acestor evenimente artistice, durata sejurilor este trei-patru nopţi, adică de două ori mai mare decât media unui sejur normal din România, care este de două nopţi, conform informaţiilor din piaţă.

Pentru cei care nu şi-au cumpărat încă bilet, mai există atât bilete pentru o zi, cât şi abonamente pentru toate cele patru zile de festival. Un bilet pentru o zi costă 250 de lei plus taxe, iar un abonament pentru toate cele patru zile ajunge la 550 de lei plus taxe, conform site-ul evenimentului. Bugetul din acest an al celui mai mare festival din țară ajunge la 10 mil. euro. Peste 200 de artiști vor concerta pe scenele festivalului de la Cluj-Napoca.

Cei mai buni DJ: Afrojack, Armin van Buuren, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki, Marshmello, John Newman, G.T.A, dar și cele mai bune voci live ale momentului: Ellie Goulding, Hurts, Jasmine Thompson, Tinie Tempah, MØ, și mulți alții vor urca pe scena principală UNTOLD 2017.

 

PROGRAM UNTOLD 2017 Main Stage:

JOI: Hardwell, Axwell&Ingrosso, MØ, Charli XCX, Dillon Francis, Sven Vath, Dubfire; GTA;

VINERI: Ellie Goulding, Dimitri Vegas&Like Mike, Tujamo, Jasmine Thompson, Don Diablo, Lost Frequencies, Solomon;

SÂMBĂTĂ: Armin van Buuren, Marshmello, Tinie Tempah, Hurts, Sunnery James&Ryan, Marciano, Sander van Doorn, Loco Dice, Chris Liebing;

DUMINICĂ: Martin Garrix, Afrojack, Steve Aoki, Alan Walker, Example&DJ Wire, Redfoo, Jamie Jones, Steve Lawler,John Newman

Sursa: Ziarul Financiar

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW