18.7 C
Cluj-Napoca
miercuri, iulie 24, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALBanca Transilvania acordă credite şi pachete de servicii antreprenorilor selectaţi de Start-Up...

Banca Transilvania acordă credite şi pachete de servicii antreprenorilor selectaţi de Start-Up Nation

Banca Transilvania susţine antreprenorii în cadrul Programului Start-Up Nation, prin Pachetul BT Start-Up Nation, fiind una dintre băncile selectate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat pentru distribuţia Alocaţiei Financiare Nerambursabile, se arată într-un comunicat al băncii.

În 31 iulie a fost semnată Convenţia de colaborare dintre Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat şi băncile partenere, în vederea implementării Programului Start-Up Nation în 2017, etapă care a urmat perioadei de înscriere în program a start-up-urilor, derulată în perioada iunie-iulie a acestui an.

”Pachetul de servicii care însoţeşte creditul punte cuprinde tot ce avem mai bun astăzi la BT pentru firmele tinere. Este un debut în condiţii foarte atractive: grant guvernamental, dobândă fixă pe perioada creditului şi servicii suplimentare. Însă, înţelegem foarte bine, provocarea principală rămâne în sarcina antreprenorilor, cei care lansează aceste afaceri, creează locuri de muncă şi investesc resurse personale. Programul lansat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat este o iniţiativă cât se poate de binevenită, care va contribui la dezvoltarea economică a ţării”, a declarat Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

Pachetul BT Start-Up Nation:

– Credit punte

– Cont curent la BT

– Contul primul an gratuit

– Înrolare în BT Club şi acces gratuit, timp de un an, la cursuri, traininguri şi evenimente

– Facilitatea Go Online: posibilitatea realizării unui site de prezentare a afacerii sau propriul magazin online.

Creditul punte este destinat acoperirii cheltuielilor curente-eligibile, aferente planului de afaceri – din programul de finanţare până la efectuarea tranşelor din ajutorul nerambursabil de maxim 200.000 de lei (aproximativ 44.000 de euro). Dobânzile, comisioanele BT şi comisionul de garantare a creditului de către Fondul Naţional de Garantare sunt cheltuieli eligibile, din ajutorul nerambursabil.

Peste 19.000 de antreprenori au depus proiecte de finanţare în cadrul programului Start-Up Nation

Dobânda fixă a creditului punte de la BT: 3,9%; Comision de acordare: 0,75%; Comision de gestiune lunară: 0,08%. Peste 19.000 de antreprenori au depus proiecte de finanţare, care însumează aproximativ 3,7 miliarde de lei şi înseamnă înfiinţarea a aproximativ 45 de mii de locuri de muncă, conform Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments