web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Blue Air lansează zboruri din Cluj-Napoca către Tel Aviv cu preţuri începând de la 170 de lei

Blue Air lansează zboruri din Cluj-Napoca către Tel Aviv cu preţuri începând de la 170 de lei

Compania aeriană românească Blue Air va lansa începând din 19 octombrie o nouă rută, din Cluj-Napoca către Tel Aviv, două zboruri pe săptămână, în fiecare luni şi joi. Preţurile biletelor încep de la 38 de euro (173 de lei) pe segment de zbor.

”Zborurile operate de Blue Air către Tel Aviv sunt un real succes, cererea pe piaţă fiind foarte mare. Orarul a fost special creat pentru a răspunde atât nevoilor turiştilor de weekend, cât şi pentru pelerinaj”, a declarat Gheorghe Răcaru, director general Blue Air.

Destinaţiile Blue Air în 2017 din Cluj-Napoca sunt către Birmingham, Bucureşti, Constanţa, Dublin, Hamburg, Iaşi, Larnaca, Liverpool, Londra, Nisa, Timişoara şi Tel Aviv. Compania are 8 baze operaţionale, în Bucureşti, Bacău, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Larnaca, Liverpool şi Torino.

Blue Air operează peste 100 de rute

Blue Air operează în prezent peste 100 de rute, în Belgia, Cipru, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Portugalia, România, Suedia şi Spania. Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca a înregistrat în primul semestru din acest an un număr de 1,23 de milioane de pasageri, în creştere cu 63% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW