web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Prima generație EMBA University of Hull va absolvi şcoala de business britanică de la Cluj

Prima generație EMBA University of Hull va absolvi şcoala de business britanică de la Cluj

Prima generație EMBA University of Hull, şcoală de business britanică cu predare în Cluj-Napoca, va absolvi cursurile în 12 iulie. Ceremonia organizată cu această ocazie va avea loc în localitatea Hull, în Marea Britanie şi va fi găzduită de University of Hull.  O ceremonie similară va avea loc în România, în Cluj-Napoca, în luna octombrie.

Cei 20 de absolvenți din România au obținut cele mai bune rezultate dintre toți cei care finalizează acum studiile la EMBA University of Hull în Marea Britanie, Hong Kong, Singapore şi Bahrain.  Școala de business a durat 2 ani şi a cuprins 12 module, cursuri care au avut loc în Cluj-Napoca şi în Hull, predate de profesori britanici. Diploma de absolvire este internațională, acordată de University of Hull. Cei care termină studiile EMBA se alătură unei comunități globale de alumni, cu peste 28.000 de membri din 150 de țări.

La EMBA University of Hull studiază peste 50 de manageri şi antreprenori români şi străini

Şcoala de business 100% britanică a fost lansată în Cluj-Napoca, în anul 2015, printr-un parteneriat între University of Hull, Universitatea Babeş-Bolyai, Banca Transilvania şi compania clujeană Electrogrup. Programul este acreditat internațional de The Association of MBAs şi de The Association to Advance Collegiate Schools of Business.  În prezent, la EMBA University of Hull studiază peste 50 de manageri şi antreprenori români şi străini.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW