22.6 C
Cluj-Napoca
miercuri, iunie 19, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALCel mai mare complex de birouri din Cluj-Napoca a fost finalizat în...

Cel mai mare complex de birouri din Cluj-Napoca a fost finalizat în cinci ani

Proiectul de birouri The Office, realizat la Cluj-Napoca de fondul de investiţii New Europe Property Investments (NEPI) şi antreprenorul Ovidiu Şandor, cu o suprafață închiriabilă totală de 59.000 mp şi cu o capacitate de peste 5.000 de oameni, a fost finalizat în cinci ani de la demararea investiţiei.

Cea de-a III-a etapă a lucrărilor de construcție a fost inițiată în primăvara anului 2016, suprafaţa de 18.500 mp inchiriabili aferentă acestei faze fiind finalizată în 15 luni. Întregul proiect, cu o suprafață închiriabilă totală de 59.000 mp, dezvoltat în trei etape distincte, a fost finalizat în 5 ani, conform planului iniţial anunţat de dezvoltatori încă din anul 2012.

The Office a fost lansat în plină criză economică, fiind una din puținele dezvoltări din acea perioadă. Cu toate acestea, a devenit un proiect reper pentru Cluj-Napoca, principalul hub de business din oraș. The Office are una din cele mai ridicate certificări de clădire verde la nivel național, BREEAM Excellent.

”Conceptul și anvergura proiectului nostru au revoluționat piața office din zonă. The Office a devenit un landmark atât pentru orașul Cluj-Napoca, cât și pentru cei doi parteneri dezvoltatori, având o însemnătate aparte în portofoliul nostru”, a spus Ovidiu Şandor, co-dezvoltator al proiectului.

Cei aproape 60.000 mp dați în folosință au o rată de ocupare de 95%, purtându-se discuții avansate pentru suprafețele încă disponibile. The Office a atras companii precum National Instruments, Yonder, 3Pillar Global, HP, Leoni, Betfair, Lohika Systems, Yardi, COS, Deloitte, Ernst&Young, Wolters Kluwer, TUI Travel, Bombardier, Bosch, MOL.

”The Office s-a bucurat încă de la început de un interes mare din partea mediului de business din regiune, ceea ce confirmă că am construit aici un spațiu de lucru capabil să răspundă celor mai exigente cerințe pe care companiile le caută pentru angajații lor.  The Office a fost gândit astfel încât să ofere flexibilitate în ceea ce privește posibilitățile de extensie, proiectul având capacitatea de a acomoda până la 1.000 de angajați pe un etaj”, spune Marius Barbu, Asset Manager în cadrul NEPI.

Ovidiu Şandor este un antreprenor din Timişoara, fondator și CEO al firmei dezvoltări imobiliare Mulberry Development, cunoscută în special pentru dezvoltarea cu succes a proiectelor City Business Centre Timişoara şi The Office Cluj Napoca. De asemenea, în 2016, Ovidiu Şandor a lansat proiectul ISHO, un proiect imobiliar mixt, premiat, în curs de dezvoltare în Timișoara, compus din 1.200 de apartamente, 50.000 mp de birouri de nouă generație și un mix de servicii.

NEPI este un grup de investiții imobiliare din regiunea Europei Centrale si de Est

New Europe Propery Investments este cel mai dinamic grup de investiții imobiliare din regiunea Europei Centrale si de Est, listat la Bursa de Valori Bucuresti si la bursa de valori de la Johannesburg. NEPI achizitioneaza, dezvolta si gestioneaza centrele comerciale dominante din pietele europene emergente. Grupul a construit un portofoliu exceptional de proiecte imobiliare de retail si birouri în România și în alte cinci țări din regiune.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark, Shopping City Timișoara, Ploiești Shopping City, deva Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments