web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > S-a redeschis cel mai mare parc sportiv şi de distracţii din ţară

S-a redeschis cel mai mare parc sportiv şi de distracţii din ţară

Natura Parc Chichiş, situat la 22 km distanță de Brașov, este cel mai mare parc sportiv şi de distracţii din România, ce se întinde pe o suprafață de peste 160 de hectare. Inaugurat în 2010, parcul dispune de nenumărate servicii dedicate petrecerii timplului liber şi practicării sporturilor în aer liber.

Natura Parc oferă activități precum fotbalgolful (sport în care jucători individuali lovesc o minge de fotbal pentru a o introduce într-o gaură, folosind picioarele), minifotbal, pescuit sportiv, tenis de câmp, mountain bike, tir cu arcul şi echitație. Vizitatorii Natura Parc se pot plimba cu barca, hidrobicicleta şi ATV-uri, parcul dispunând totodată de teren de camping şi oferind posibilitatea cazării în căsuțe lacustre, corturi indiene sau bungalowuri.

Accesul se face dinspre DN 12 Braşov – Sfântu Gheorghe

Locația dispune şi de cu ştrand, teren de paintball şi skate, rafting (coborârea de râuri repezi de munte cu bărci pneumatice, în echipe de două sau mai multe persoane) şi un parc zoo. Accesul către Natura Parc se face dinspre DN 12 Braşov – Sfântu Gheorghe – la kilometrul 16 dinspre Braşov sau cu trenul până în Halta Chichiş – de unde vizitatorii sunt preluați de trenulețul Natura Parc Expres.

 

 

 

 

 

 

Articole similare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW