web analytics
Sunteți aici

Coca Cola a investit 7 mil. euro într-o linie rapidă de producţie a dozelor la Timişoara

Producătorul de răcoritoare Coca Cola România a investit 7 mil. euro într-o linie rapidă de îmbuteliere a băuturilor răcoritoare la Timişoara, care urmează să producă 2 milioane de doze pe zi. Coca Cola are trei fabrici în România, la Timişoara, Ploieşti şi Vatra Dornei. 

”Ne extindem la nivel local cu o nouă investiţie în valoare de 7 milioane de euro, într-o linie de îmbuteliere doze de mare viteză. Ne angajăm să investim în continuare, România este o piaţă foarte importantă în cadrul grupului Coca-Cola HBC şi suntem foarte încântaţi de ceea ce urmează”, a spus Jaak Mikkel, directorul general al Coca Cola România.

Coca Cola are trei fabrici în România, la Timişoara, Ploieşti şi Vatra Dornei. În unitatea de la Ploieşti s-au investit în 2013 circa 20 de milioane de euro, după deschiderea unei noi linii de îmbuteliere pentru Cappy Pulpy.

Afaceri de 2,2 miliarde de lei anul trecut

Coca Cola a intrat în piaţa românească la începutul anilor ’90, iar anul trecut a ajuns la cel mai mare nivel al businessului de la intrarea pe piaţă. Afacerile companiei au depăşit 2,2 miliarde de lei anul trecut, în creştere cu 9% faţă de anul precedent, cu un profit de 279 de milioane de lei.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW