9.7 C
Cluj-Napoca
luni, aprilie 22, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALCity Plaza din Cluj-Napoca s-a transformat în DoubleTree By Hilton

City Plaza din Cluj-Napoca s-a transformat în DoubleTree By Hilton

Brandul DoubleTree by Hilton a intrat pe piața hotelieră din Cluj-Napoca prin afilierea fostului hotel de cinci stele City Plaza, deţinut de antreprenorul Laurenţiu Russo, care este şi proprietarul companiei IT SoftVision. Acesta este al doilea hotel afiliat de lanţul Hilton în Cluj-Napoca.

Aflat în proprietatea Transylvania Trek, care-l şi administrează, DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza este situat pe Strada Sindicatelor 9-13, la numai 8 km distanţă de Aeroportul Internaţional Avram Iancu. Fostul hotelul City Plaza, localizat în apropierea parcului central şi a primăriei Cluj-Napoca, opera 85 de camere şi apartamente situate pe cinci niveluri, de restaurante, săli de conferinţe, dar şi de un centru de relaxare cu piscină, sală de fitness, jacuzzi şi saună finlandeză. În 2015, hotelul din Cluj avea o cifră de afaceri de peste 11 mil. lei (aproximativ 2,5 mil. euro).

”Suntem încântaţi să ne întâmpinăm oaspeţii în cel mai nou hotel din Cluj- Napoca. Hotelul este primul de acest tip care s-a deschis în oraşul care atrage în fiecare an numeroşi turiști”, a spus Andreea Bălaj, General Manager al DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza. “

DoubleTree by Hilton este unul dintre brandurile cu o răspândire rapidă la nivel global. În prezent, există peste 500 de unități de lux sub acest brand cu peste 119 000 camere în oraşe cheie, zone metropolitane şi destinaţii de vacanţă pe șase continente. Hilton (NYSE: HLT) este o companie hotelieră globală, ce deține un portofoliu de 14 branduri de înaltă calitate și aproape 5000 de proprietăţi, cu peste 812.000 de camere în 103 ţări şi teritorii.

Portofoliul Hilton include 13 branduri

Brandul DoubleTree by Hilton a intrat pe piața hotelieră din Cluj-Napoca prin afilierea fostului hotel de cinci stele City Plaza. Portofoliul companiei numără brandurile Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Canopy by Hilton, Curio – A Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Tapestry Collection by HiltonTM, Embassy Suites by Hilton, Hilton Garden Inn, Hampton by Hilton, Tru by Hilton, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton şi Hilton Grand Vacations.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments