22.7 C
Cluj-Napoca
joi, iunie 13, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂProducătorul portughez de componente auto Coindu angajează 80 de oameni pentru fabrica...

Producătorul portughez de componente auto Coindu angajează 80 de oameni pentru fabrica de lângă Arad

Producătorul de componente auto Coindu Ro­mânia are disponibile în prezent 80 de locuri de muncă la fabrica de componente auto din zona liberă Curtici-Arad. Joburile sunt pentru confecţioneri-asam­blori articole din textile (40) şi pentru muncitori necalificaţi în industria confecţiilor (40), cu studii gimnaziale, potrivit site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad.

Coindu România produce în fabrica din Curtici, dezvoltată pe o suprafaţă de 17.500 de metri pătraţi, tapiserii auto şi alte componente soft de interior pentru Audi, BMW, VW şi Porsche. Compania a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 396 mil. lei (88 mil. euro), potrivit site-ului Ministerului Finanţelor.

În 2015, întreaga producţie de componente auto a Coindu din România mergea în străinătate, 90% ajungând în unităţile de producţie şi asamblare ale constructorului auto german BMW. România a exportat astfel tapiserie către fabricile BMW din Germania, Cehia, China, Africa de Sud, Brazilia şi India.

România a fost prima piaţă internaţională pe care a intrat Coindu, care în prezent mai deţine pe lângă fabrica din Curtici unităţi de producţie în Portugalia şi în Mexic, două centre de dezvoltare şi un birou de vânzări în Germania şi un spaţiu de depozitare în Slovacia, potrivit informaţiilor de pe site-ul Coindu.

Afaceri de 293 mil. euro şi peste 4.500 de angajaţi la nivel de grup

Fondată în 1988 de o familie germană împreună cu doi oameni de afaceri portughezi, Coindu s-a ocupat iniţial cu producţia de genţi. Patru ani mai târziu, compania a deschis o unitate de producţie în Portugalia, dedicându-se exclusiv producţiei de componente auto. În anul 2015, grupul portughez Coindu a realizat o cifră de vânzări de peste 293 mil. euro, având în total peste 4.500 de angajaţi. Cele aproape 60 de linii de producţie şi creare de prototipuri, distribuite în patru ţări, produc pentru peste 6.000 de automobile pe zi, potrivit site-ului companiei.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments