-0.3 C
Cluj-Napoca
marți, martie 5, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALClujenii de la Electroglobal au ajuns la afaceri de 4,5 mil. euro...

Clujenii de la Electroglobal au ajuns la afaceri de 4,5 mil. euro în primul trimestru

Furnizorul de materiale şi echipamente electrice Electroglobal din Cluj-Napoca a realizat în primul trimestru o cifră de afaceri de peste 4,5 mil. euro, cu 12% mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Compania estimează pentru anul în curs afaceri totale de aproximativ 21 mil. euro, în creştere cu 5% faţă de anul trecut, în principal din serviciile în domeniul automatizărilor industriale şi producţia de tablouri electrice.

Electroglobal furni­zea­ză aparataj electric de joasă tensiune, mo­toare electrice, con­ver­ti­zoare de frecvenţă, a­uto­mate progra­ma­bile, senzori, corpuri şi sur­se de iluminat, ca­bluri şi materiale de ins­talaţii, colaborând cu clienţi din sectorul materia­lelor de cons­trucţii, energie, industrie, dar şi cu bene­ficiarii direcţi, precum integratorii de sistem şi instalatori.

”În primul trimestru au conti­nuat investiţiile în industiile legate de domeniile automotive şi imobiliare, însă cele în infrastructură, industria construc­toare de maşini şi industria petrochimică stagnează în continuare. Ne concentrăm pe realizarea de proiecte electrice cu grad înalt de tehnicitate, în domeniul automatizărilor, acţionărilor electrice şi pe noi proiecte în domeniul iluminatului industrial de tip LED, cu sistem de control automatizat”, a spus Radu Ciorba, director executiv şi unul dintre acţionarii Electroglobal.

Compania clujea­nă dezvoltă de la zero o capacitate nouă de producţie şi eficien­tizează un sistem existent prin consultanţă, proiectare de sisteme de automatizări, acţionări şi luminotehnică, uzinare tablouri electrice de distribuţie şi automatizare, integrarea sistemelor, dez­voltare software de automatizări, asis­tenţă tehnică pentru montaj, punerea în funcţiune şi service.

Electroglobal are sedii în Cluj-Napoca, Bucureşti, Bacău, Braşov şi Ploieşti

Electroglobal are în prezent 113 angajaţi şi intenţionează să mai recruteze încă 15-20 de oameni în departamentele tehnice şi vânzări (ingineri şi electriceni). Compania are sediul central în Cluj-Napoca şi puncte de lucru în Bucureşti, Bacău, Braşov şi Ploieşti, prin care asigură acoperire naţională pentru contactul direct cu beneficiarii.

Compania Electroglobal a fost înfiinţată în urmă cu 13 ani la Cluj, ca distribuitor de materiale şi echipamente electrice ale unor importanţi producători europeni, fiind controlată în prezent de Radu Ciorba Cristian şi de Maksay Csaba, în condiţiile în care, cel de-al treilea asociat, Ioan Ciorba, s-a retras în 2015 din companie.

Sursa: Ziarul Financiar

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments