23.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, iulie 20, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂSiemens caută specialişti IT şi ingineri pentru centrele de cercetare-dezvoltare din Braşov...

Siemens caută specialişti IT şi ingineri pentru centrele de cercetare-dezvoltare din Braşov şi Cluj-Napoca

Compania Siemens, cu activăţi în domeniile electrificării, automatizărilor şi digitalizării, recrutează IT-işti şi ingineri pentru centrele de cercetare pe care le deţine în Braşov şi Cluj-Napoca. Siemens deţine patru fabrici în Sibiu şi Buziaş, alături de patru centre de cercetare-dezvoltare în Bucureşti, Braşov şi Cluj-Napoca.

”Avem poziţii deschise constant, în funcţie de nevoile de dezvoltare ale fiecărei divizii sau departament, dar şi de proiectele noi. Căutăm în continuare specialişti IT pentru centrele noastre de cercetare-dezvoltare din Braşov şi Cluj-Napoca, dar şi ingineri talentaţi, care să facă parte din echipele noastre de proiect”, a spus George Costache, CEO al Siemens România.

Centrul din Cluj-Napoca este al patrulea pe care Siemens l-a inaugurat în România, fiind deschis în 2014, ca urmare a unei investiţii iniţiale de 4,5 milioane de euro. Siemens a încheiat anul financiar trecut (cuprins între 1 octombrie 2015 şi 30 septembrie 2016) cu peste 1.900 de angajaţi, cu 150 mai mult faţă de anul financiar precedent, ca urmare a dezvoltării activităţii în zona de cercetare-dezvoltare IT, dar şi în producţie, unde a extins două dintre cele patru fabrici operate local prin firma SIMEA Sibiu SRL.

Afacerile Siemens România au ajuns anul trecut la 160 de milioane de euro, în creştere cu 2% faţă de anul financiar precedent. Cel mai mare avans a fost generat de sectoarele industriale şi medicale, unde compania a livrat produse. Printre proiectele câştigate de Siemens în anul fiscal 2016 se numără două contracte de modernizare a insta­laţiilor de centralizare electro­mecanică de cale ferată pentru 12 staţii pe secţiunea Siculeni-Adjud.

Tot anul trecut, compania Siemens, cu activăţi în domeniile electrificării, a coordonat lucrările electrice realizate în noua fabrică din Sibiu, în urma cărora au fost reduse pierderile de energie. În 2016, Siemens a finalizat extinderile a două dintre fabricile operate de grup, în Sibiu şi Buziaş. Fabrica din Sibiu, inaugurată în 2004, a fost relocată în luna iulie a anului trecut într-o clădire nouă, situată în Parcul Industrial Zona de Vest din oraş. Cei 7.800 mp de spaţii industriale şi de birouri reprezintă o suprafaţă cu 110% mai mare decât cea ocupată anterior de unitatea de producţie. Odată cu această extindere, producţia a fost dezvoltată pentru a include şi o secţie de vopsitorie în câmp electrostatic pentru carcasele industriale şi feroviare deja produse în fabrică.

Prezenţi în România de peste 100 de ani

Siemens SRL este o companie de inginerie electrică cu un portofoliu axat pe trei segmente de creştere, respectiv electrificare, digitalizare şi automatizări. Compania a deschis primul birou din România în 1905, sub denumirea ”Societatea Română de Electricitate – Siemens Schuckert Societate Anonimă”.

Sursa: Ziarul Financiar

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments