web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Siemens caută specialişti IT şi ingineri pentru centrele de cercetare-dezvoltare din Braşov şi Cluj-Napoca

Siemens caută specialişti IT şi ingineri pentru centrele de cercetare-dezvoltare din Braşov şi Cluj-Napoca

Compania Siemens, cu activăţi în domeniile electrificării, automatizărilor şi digitalizării, recrutează IT-işti şi ingineri pentru centrele de cercetare pe care le deţine în Braşov şi Cluj-Napoca. Siemens deţine patru fabrici în Sibiu şi Buziaş, alături de patru centre de cercetare-dezvoltare în Bucureşti, Braşov şi Cluj-Napoca.

”Avem poziţii deschise constant, în funcţie de nevoile de dezvoltare ale fiecărei divizii sau departament, dar şi de proiectele noi. Căutăm în continuare specialişti IT pentru centrele noastre de cercetare-dezvoltare din Braşov şi Cluj-Napoca, dar şi ingineri talentaţi, care să facă parte din echipele noastre de proiect”, a spus George Costache, CEO al Siemens România.

Centrul din Cluj-Napoca este al patrulea pe care Siemens l-a inaugurat în România, fiind deschis în 2014, ca urmare a unei investiţii iniţiale de 4,5 milioane de euro. Siemens a încheiat anul financiar trecut (cuprins între 1 octombrie 2015 şi 30 septembrie 2016) cu peste 1.900 de angajaţi, cu 150 mai mult faţă de anul financiar precedent, ca urmare a dezvoltării activităţii în zona de cercetare-dezvoltare IT, dar şi în producţie, unde a extins două dintre cele patru fabrici operate local prin firma SIMEA Sibiu SRL.

Afacerile Siemens România au ajuns anul trecut la 160 de milioane de euro, în creştere cu 2% faţă de anul financiar precedent. Cel mai mare avans a fost generat de sectoarele industriale şi medicale, unde compania a livrat produse. Printre proiectele câştigate de Siemens în anul fiscal 2016 se numără două contracte de modernizare a insta­laţiilor de centralizare electro­mecanică de cale ferată pentru 12 staţii pe secţiunea Siculeni-Adjud.

Tot anul trecut, compania Siemens, cu activăţi în domeniile electrificării, a coordonat lucrările electrice realizate în noua fabrică din Sibiu, în urma cărora au fost reduse pierderile de energie. În 2016, Siemens a finalizat extinderile a două dintre fabricile operate de grup, în Sibiu şi Buziaş. Fabrica din Sibiu, inaugurată în 2004, a fost relocată în luna iulie a anului trecut într-o clădire nouă, situată în Parcul Industrial Zona de Vest din oraş. Cei 7.800 mp de spaţii industriale şi de birouri reprezintă o suprafaţă cu 110% mai mare decât cea ocupată anterior de unitatea de producţie. Odată cu această extindere, producţia a fost dezvoltată pentru a include şi o secţie de vopsitorie în câmp electrostatic pentru carcasele industriale şi feroviare deja produse în fabrică.

Prezenţi în România de peste 100 de ani

Siemens SRL este o companie de inginerie electrică cu un portofoliu axat pe trei segmente de creştere, respectiv electrificare, digitalizare şi automatizări. Compania a deschis primul birou din România în 1905, sub denumirea ”Societatea Română de Electricitate – Siemens Schuckert Societate Anonimă”.

Sursa: Ziarul Financiar

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW