web analytics
Sunteți aici

Philip Morris a deschis în incinta Platinia Mall Cluj primul IQOS Store din România

Compania de tutun Philip Morris Trading a deschis în incinta Platinia Mall Cluj primul spaţiu IQOS din România, amenajat pe o suprafaţă de peste 70 de metri pătraţi.

IQOS Store îmbină zona comercială, în care se pot achiziţiona dispozitivele electronice şi accesoriile IQOS, dar şi produsele din tutun Heets, cu o zonă de relaxare de tip lounge, unde cei care vizitează magazinul pot beneficia de sesiuni individuale de testare a produsului.

”IQOS Store Cluj va oferi consumatorilor adulţi alternative mai bune la fumat. IQOS este un produs inovator care propune un nou mod de a consuma tutunul, revoluţionând o întreagă industrie. Am ales să avem primul spaţiu de acest gen în Cluj pentru că acest oraş este un exemplu de inovaţie şi transformare. Această lansare este însă prima dintr-o serie de spaţii IQOS ce vor fi deschise în perioada următoare în marile oraşe din România”, a spus Branislav Bibic, CEO al companiei Philip Morris Trading.

Lansat în Japonia în anul 2015 și pe piaţa din România la finalul aceluiaşi an, IQOS este un dispozitiv electronic care se utilizează împreună cu Heets (produse de tutun), rezultând un ritual fără fum, fără scrum şi cu mai puţin miros.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW