web analytics
Sunteți aici

Compania imobiliară Re/Max se extinde cu un nou birou în Floreşti, Cluj

Compania imobiliară Re/Max se extinde cu un nou birou în localitatea Floreşti, de lângă Cluj-Napoca. Noua franciză RE/MAX Invest este deținută de soții Mircea și Angela Drăguș, ambii ocupând diverse poziții în cadrul RE/MAX România, de director de dezvoltare, respectiv agent imobiliar.

Fiind un start-up, la fel ca și alte francize din rețeaua RE/MAX, aceasta va deveni operațional din luna august. RE/MAX este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. În România există agenții RE/MAX în 11 orașe.

Preţurile locuinţelor din România îşi vor continua trendul ascendent, astfel că până la finele anului acestea vor înregistra o creştere de 8-10% faţă de 2016, în timp ce preţul chiriilor din zonele urbane va înregistra un avans de 7-10% faţă de tariful mediu din anul precedent, arată o analiză realizată de compania imobiliară Re/Max.

Re/Max este prezentă în 33 de ţări

Re/Max este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania înfiinţată în 1973 în Denver are astăzi peste 100.000 de agenţi afiliaţi în 7000 de birouri aflate în cca. 100 de ţări din întreaga lume. În Europa, compania este prezentă în 33 de ţări, cu peste 1.600 birouri şi 17.000 de agenţi.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW