web analytics
Sunteți aici

Dacia Plant investeşte peste 2 milioane de lei în creșterea producției de tincturi și siropuri

Producătorul de ceaiuri, tincturi și siropuri Dacia Plant va mări capacitatea de producție a fabricii de la Bod, județul Brașov, prin construirea unei noi secții de siropuri și tincturi cu o suprafață de 1.200 metri pătrați. Investiția în noua unitate este de aproximativ 2 milioane lei și va aduce companiei o creștere de 30% a capacităţii.

Compania, controlată de antreprenorii locali Călin Ianţa şi Radu Ionescu, şi-a propus să treacă de 30 de milioane de lei în 2017, iar în 2020 să ajungă la o cifră de afaceri de peste 45 de miilioane de lei. În paralel cu extinderea capacităţii de producţie, Dacia Plant se concentrează atât pe dezvoltarea pieţei interne, cât şi pe creşterea exportului.

Compania a extins echipa de vânzări, iar pe plan extern are parteneriate cu firme din Republica Moldova, Italia şi Franţa. În fabrica de la Bod-Braşov, Dacia Plant produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi şi siropuri bazate pe plante atent selecţionate şi pe extracte standardizate.

”Dacia Plant trece printr-un proces general de modernizare care este în linie cu  dinamismul pieţei de suplimente alimentare şi care anticipează tendinţele din domeniu.  Odată cu aceste investiţii, preocuparea noastră de bază este consumatorul, nevoile lui şi modul în care putem să transferăm către el toate cunoştinţele acumulate din experienţa noastră fitoterapeutică”, a declarat Liviu Ungureanu, director general Dacia Plant.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW