web analytics
Sunteți aici

Sibienii de la Smart Bill au lansant noua aplicaţie Conta pentru IMM-uri

Furnizorul de soluţii de facturare şi gestiune Smart Bill, controlat de sibienii Radu Hasan, Ioana Hasan şi Mircea Căpăţînă şi de fondurile de investiţii Catalyst România şi Gecad Group, au lansat Smart Bill Conta, prima aplicaţie de contabilitate online care face legătura în timp real între antreprenori şi experţii contabili.

Aplicaţia se adresează antreprenorilor, IMM-urilor, contabililor sau firmelor de contabilitate care îşi fac contabilitatea ”in-house” şi care doresc să-şi eficientizeze cu mult timpul de operare. Smart Bill Conta oferă un flux integrat atât pentru client cât şi pentru firma de contabilitate.

”Smart Bill Conta revoluţionează piaţa serviciilor contabile şi este piesa lipsă din portofoliul nostru, la care am lucrat mai bine de un an. Sunt foarte mândru de echipa care a muncit la dezvoltarea noului produs, care va contribui la creşterea vânzărilor Smart Bill cu peste 50% pe an, în următorii ani”, a declarat Radu Hasan, Co-founder & CEO Smart Bill.

Pentru clienţii care folosesc platforma integrată Smart Bill timpul de operare se poate reduce cu până la 50%, prin automatizarea operaţiunilor de introducere date. Practic, prin eliminarea timpului dublu de înregistrare a documentelor se maximizează timpul de utilizare a datelor, iar clientul beneficiază de resurse suplimentare.

”Vom acoperi complet nevoile majorităţii IMM-urilor din România şi le vom uşura viaţa atât lor, cât şi contabililor lor. De exemplu, un antreprenor poate factura direct de pe telefonul mobil în faţa clientului, iar factura ajunge instant atât la client, cât şi la departamentul sau firma de contabilitate. Dacă până acum Smart Bill era focusat în special pe antreprenori, Smart Bill Conta vine să facă legătura şi cu experţii contabili. Într-o lume conectată în permanenţă la internet, am considerat că acesta era pasul firesc pe care trebuia să-l facem”, spune Radu Hasan, Co-founder & CEO Smart Bill

Aplicaţia poate fi accesată de oriunde, de pe orice dispozitiv conectat la internet, în mod securizat şi permite vizualizarea documentelor finale sau intermediare ale fiecărui client. Smart Bill Conta  va fi actualizată permanent, în timp real şi în mod transparent pentru utilizatori. Datele nu se vor pierde datorită backup-ului automat în cloud. Cu o interfaţă modernă şi uşor de utilizat, aplicaţia este accesibilă şi are cerinţe minime de instalare.

Serviciile Smart Bill sunt utilizate de peste 45.000 de clienţi

Aplicaţia completează soluţiile Smart Bill deja existente de facturare şi gestiune. Firmele de contabilitate vor avea acces 100% gratuit la aplicaţia Smart Bill Conta. Serviciile Smart Bill sunt utilizate, în prezent, de peste 45.000 de clienţi, de la PFA-uri, la companii mici şi mijlocii, şi până la multinaţionale, din toate sectoarele de business, precum servicii şi comerţ. Peste un milion de documente sunt emise lunar, cu o valoare de peste 2 miliarde de euro pe an.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW