25.7 C
Cluj-Napoca
luni, iunie 24, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALEVW Holding din Cluj vrea să vândă peste 1.000 de camioane noi...

EVW Holding din Cluj vrea să vândă peste 1.000 de camioane noi în acest an

Compania EVW Holding din Cluj a finalizat primul trimestru cu o cifră de afaceri de 24,7 mil. euro, mizând până la finalul anului în curs pe afaceri totale de peste 124 mil. euro. Afacerile EVW Holding ar putea înregistra în acest an o creştere de 24% faţă de 2016. Compania este unic importator al DAF în România şi dealer autorizat pentru Isuzu, Tatra Phoenix şi VDL Bus & Coach.

”Startul acestui an a fost uşor sub aş­­teptări, şi to­tuşi pre­dic­tabil, dacă ne uităm la incer­ti­tudinea creată de vii­torul RCA sau re­gle­mentările UE legate de costurile mă­rite, generate de ca­zarea obligatorie la hotel a şoferilor în timpul pauzei obligatorii. Vom folosi această dinamică redusă a pieţei pentru a ne pregăti cât mai bine în a răspunde nevoilor producătorilor români din alte domenii de activitate, inclusiv transportul de persoane”, a spus Ştefan Vâju, CEO, Chairman of the Board EVW Holding.

EVW Holding are sediul central în localitatea Gilău, judeţul Cluj şi filiale în Arad, Bacău, Braşov, Bucureşti, Constanţa, Dolj, Iaşi şi Chişinău. Compania şi-a propus pentru acest an să menţină ritmul de creştere necesar atingerii unei cote de piaţă de 20% în 2020.

EVW Holding a investit anul trecut peste 1,5 milioane de euro. Pe lângă unităţile demo şi reînnoirea flotei auto proprii, compania şi-a eficientizat activitatea prin investiţii în IT, proiect ce va continua şi în acest an. În Bucureşti EVW Holding a finalizat anul trecut o platformă în Chiajna, iar în acest an compania va realiza noi sedii în Capitală şi în Republica Moldova.

”Pe segmentul de camioane, în primul trimestru am înregistrat o creştere de 9% faţă de perioada similară a anului trecut, ajungând la 250 de unităţi comercializate. Ne-am propus ca până la finalul anului să depăşim borna de 1.000 de noi unităţi vândute”, a spus Ştefan Vâju.

Trec de 500 de angajaţi

Grupul EVW Holding are în prezent 472 de angajaţi, de la începutul anului fiind recrutaţi 40 de oameni, începând cu poziţii de conducere (chief operational office) până la personalul din producţie. Până la finalul anului, compania intenţionează angajarea a încă aproximativ 50 de oameni.

Sursa: Ziarul Financiar

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments