20.7 C
Cluj-Napoca
joi, iunie 13, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALFondul de investiţii NEPI va dezvolta un mall de 40 mil. euro...

Fondul de investiţii NEPI va dezvolta un mall de 40 mil. euro la Satu Mare

Fondul sud-african de investiţii NEPI va demara un proiect comercial de 40 de milioane de euro în Satu Mare. Compania aşteaptă finalizarea PUZ-ului pentru a demara lucrările la Shopping City Satu Mare în următoarele săptămâni, fiind deja în posesia avizelor de construire.

Pe terenul pe care NEPI vrea să ridice mallul a funcţionat în trecut o fabrică de mobilă, Sarmex, care a intrat în faliment. Valoarea totală a achiziţiei terenului din Satu Mare a fost de 8,8 mil. euro, potrivit datelor NEPI, iar preluarea s-a făcut pe durata unui an şi jumătate.  Mallul se ridică pe un teren cu o suprafata totala de şase hectare.

Centrul comercial Shopping City Satu Mare va fi inaugurat la finalul anului viitor, iar suprafaţa închiriabilă va fi de 28.000 de metri pătraţi. Proiectul comercial va avea branduri naţionale şi internaţionale, un hipermarket, un cinematograf şi un food-court cu restaurante, cafenele, fast-food şi o zonă pentru terasă.

”Scopul principal este de a aduce la Satu Mare toate serviciile şi produsele necesare locuitorilor ju­deţului, astfel încât banii şi timpul acestora să fie rein­vestiţi local, nu în alte judeţe”, a spus Se­bas­tian Mahu, asset manager în cadrul grupului NEPI. Prin acest proiect, NEPI va deveni concurent direct pentru alte două proiecte comerciale din acelaşi oraş, Satu Mare Shopping Plaza şi Ankora Satu Mare.

NEPI mai dezvoltă proiecte noi în Târgu Mureş şi în Râmnicu Vâlcea

NEPI mai are în dezvoltare în România un proiect comercial în Târgu Mureş (Shopping City Târgu Mureş) şi unul în Râmnicu Vâlcea (Râmnicu Vâlcea Mall). În plus, NEPI mai extinde proiectele Promenada Mall din Bucureşti, Shopping City Galaţi, Shopping City Sibiu, Ploieşti Shopping City şi Vaslui Strip Centre.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timişoara, City Park Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall,Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva şi alte centre comerciale. NEPI deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 în Bucureşti, City Business Centre în Timişoara şi The Office în Cluj.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments