2.6 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALMega Image începe ofensiva la Cluj şi deschide sâmbătă un magazin în...

Mega Image începe ofensiva la Cluj şi deschide sâmbătă un magazin în mall-ul Platinia

Retailerul belgian Mega Image va deschide sâmbătă prima sa unitate de la Cluj-Napoca, în cadrul galeriei comerciale Platinia Shopping Center, parte a proiectului mixt Platinia, dezvoltat de familia Puşcaş pe terenul fostei fabrici de bere Ursus din Cluj. Primul magazin Mega Image din Cluj este amenajat pe o suprafaţă de aproximativ 900 de metri pătraţi şi reprezintă ancora principală din cadrul galeriei Platinia.

”Lansarea pe piaţa din Cluj reprezintă un moment de referinţă în dezvoltarea companiei noastre, practic, este pasul pe care îl facem mai departe pe o piaţă cu un context local diferit, cu un specific gastronomic în care putem să aducem o valoare adăugată prin oferta noastră de produse. Până la finalul anului în curs, vom continua să deschidem şi alte magazine Mega Image în Cluj-Napoca, pentru a veni cât mai mult în întampinarea clujenilor”, a spus Vassilis Stavrou, director general Mega Image.

Primul magazin Mega Image din Cluj va include produse marcă proprie, precum şi noua gamă de produse ready-meal Mega Apetit, ce se vor regăsi într-o zonă dedicată. Mega Image a încheiat parteneriate cu peste zece producători locali de legume şi fructe, printre care şi Cooperativa Lunca Someşului Mic. Doi dintre cei mai cunoscuţi producători locali, producătorul de preparate din carne Moldovan-Carmangeria Sânnicoară şi producătorul de produse de panificaţie şi patiserie, Panemar, s-au alăturat Mega Image.

Galeria comercială Platinia Shopping Center este amplasată la parterul şi la mezaninul ansamblului Platinia şi va avea o suprafaţă utilă de aproximativ 14.000 de metri pătraţi şi o suprafaţă închiriabilă de 11.000 de metri pătraţi. Platinia Shopping Center va avea aproximativ 50 de chiriaşi, printre care H&M, Orange, Sensiblu sau Cărtureşti.

Suprafaţa totală construită de aproximativ 60.000 mp

Suprafaţa totală construită a proiectului Platinia este de aproximativ 60.000 de metri pătraţi, din care 30.000 de metri pătraţi construiţi au împreună cele 2 corpuri rezidenţiale amplasate în spatele berăriei Ursus, iar 15.000 de metri pătraţi are corpul din faţă, cu 120 de apartamente care se vor închiria în regim hotelier.

Proiectul de mix development, amplasat pe terenul fostei fabrici de bere Ursus din Cluj-Napoca, este cel de-al treilea proiect construit sub brandul Platinia si urmeaza sa fie inaugurat sambata, 8 aprilie. Primele două, Platinia Lounge Residence (Str. Dorobanţilor 33-35-37) şi Platinia Elite Residence (Str. Constanţa nr.12) sunt ansambluri cu funcţiuni mixte compuse din apartamente, spaţii de birouri şi spaţii comerciale. Cele două proiecte însumează 175 de apartamente, peste 7.000 mp închiriabili de spaţii de birouri şi în jur de 2.000 mp de spaţii comerciale.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments