web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Kaufland deschide la Braşov cel de-al 114-lea magazin al reţelei locale şi creează 100 de noi locuri de muncă

Kaufland deschide la Braşov cel de-al 114-lea magazin al reţelei locale şi creează 100 de noi locuri de muncă

Retailerul german Kaufland va deschide un nou magazin la Braşov, pe o suprafaţă de aproape 2.800 metri pătraţi, ajungând astfel la un număr de 114 unităţi în România. Inaugurarea magazinului este panlificată pe sâmbătă, 8 aprilie 2017.

”Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din România, creează aproximativ 100 de locuri noi de muncă în Braşov şi susţine dezvoltarea comunităţii locale”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

În incinta magazinului vor exista şi spaţii comerciale: farmacie, plafar, pet shop, magazin Sergiana, punct de schimb valutar, fast food, chioşc de difuzare a presei şi atelier chei, potrivit reprezentanţilor Kaufland. Noul hipermarket Kaufland va avea 206 de locuri de parcare pentru maşini şi rastele pentru biciclete.

Kaufland are peste 17.700 de angajaţi în România

Retailerul alimentar Kaufland, care a raportat oficial un nu­măr de peste 17.700 de angajaţi la finalul anului trecut, a rămas şi în 2016 cel mai mare angaja­tor din economie, potrivit datelor înregistrate în Revisal, softul Inspecţiei Muncii prin care se ţine evidenţa salariaţilor. Kaufland ocupă pri­ma poziţie încă din 2014, an în care a devansat producătorul de petrol şi gaze OMV Petrom.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW