web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > H&M deschide sâmbătă al treilea magazin din Cluj și ajunge la o reţea locală de 53 de unităţi

H&M deschide sâmbătă al treilea magazin din Cluj și ajunge la o reţea locală de 53 de unităţi

Retailerul suedez de îmbrăcăminte H&M va deschide sâmbătă cel de-al treilea magazin din Cluj-Napoca, în galeria comercială Platinia Shopping Center, parte a proiectului mixt Platinia de 25 mil. euro, dezvoltat de familia Puşcaş pe terenul fostei fabrici de bere Ursus din Cluj. Odată cu deschiderea noului magazin de la Cluj, H&M ajunge la 53 de unităţi pe piaţa locală. 

Magazinul H&M din Cluj-Napoca va avea o suprafaţă de vânzare de 1.800 metri pătraţi şi va pune la dispoziția vizitatorilor colecții vestimentare pentru femei, bărbați, adolescenți și copii. Clujenii care doresc să iși aducă hainele vechi la reciclat, pentru a le oferi o noua viață, le vor putea depune în urna de colectare special amenajată în magazin. În schimbul fiecărei pungi cu textile adusă, clienții vor primi un voucher pentru cumpărături ulterioare.

”Locuitorii din zona de vest a țării acordă o atenție sporită modului în care se îmbracă, dar sunt interesați și în aspectele sustenabile legate de modă. Ne face plăcere să le putem oferi un al treilea magazin în Cluj-Napoca, care deservește una dintre cele mai aglomerate zone ale orașului”, au spus oficialii companiei.

Carduri de cumpărături în valoare de 50 de lei pentru primii 50 de clienţi

Magazinul H&M din cadrul complexului Platinia se va deschide sâmbătă de la orele 10:00 cu numeroase oferte şi surprize. Astfel, primii 50 de clienţi ai noului magazin vor primi carduri de cumpărături în valoare de 50 de lei. În plus, la fiecare 100 de lei cheltuiți sâmbătă, aceştia primesc 20% reducere pentru întreaga achiziţie. Pe lângă oferta de deschidere, noul magazin H&M își așteaptă vizitatorii cu alte tipuri de promoții, precum și cu articolele must have pentru sezonul de primăvară.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW