10.7 C
Cluj-Napoca
vineri, februarie 23, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALFurnizorul de software NTT DATA va implementa soluţia SAP S/4HANA pentru McDonald’s...

Furnizorul de software NTT DATA va implementa soluţia SAP S/4HANA pentru McDonald’s în România

Furnizorul de servicii şi soluţii software NTT DATA Romania (fosta EBS Romania), parte a concernului japonez NTT DATA, a fost desemnat partenerul Premier Restaurants, deţinătorul lanţului de restaurate McDonald’s în România, pentru implimentarea SAP S/4HANA, soluţia de ultima generaţie a SAP-ului.

Aceasta nouă colaborare reprezintă o excelentă continuare a implementărilor SAP S/4HANA, pe care NTT DATA Romania a reuşit să le realizeze, până la momentul de faţă. Sunt deosebit de încântată pentru faptul, împreună cu reprezentanţii Premier Restaurants şi, nu în ultimul rând, pe fondul endorsement-ului primit din partea SAP România, am hotărât să mergem alături spre Viitor. Acest pas important pe care l-am făcut reprezintă pentru noi încă o confirmare preţioasă că, de ceva timp încoace, NTT DATA Romania joacă un rol important în comunitatea noastră. Îmi place să cred că motto-ul care ne ghidează constant în tot ceea întreprindem – We are the Future – înseamnă, în realitate, un reper al succesului. Succesul companiei noastre este reprezentat de diversitatea proiectelor pe care le-am implementat în lumea digitală. Proiectele noastre îndeplinesc înalte standarde de calitate, asigură excelență și performanțe tehnologice de top pentru clienții noștri. Împreună facem pași importanți înspre viitor, remodelând tehnologia, așa cum o știm, în propriul nostru Centru de Excelență”, a declarat Maria Metz, Deputy CEO, Executive Vice President, NTT DATA Romania.

SAP S/4HANA reprezintă noua generaţie de suită business ERP. Este un produs nou, inovativ, construit în întregime pe platforma in-memory SAP HANA şi pe principiile moderne de design ale interfeţei de utilizator (UX) SAP Fiori. Acesta poate funcţiona on-premise, în cloud sau într-o configuraţie hibridă.

”Ne-am dorit o soluție care să reprezinte un nucleu digital, proiectat pentru nevoile de business ale actuale si mai ales viitoare. Pentru a evolua și pentru a rămâne relevanți, trebuie să regândim modelele de afaceri, procesele și modul în care oamenii lucrează. Tocmai de aceea, am ales acest parteneriat pentru implementarea celei mai moderne și mai actualeplatforme de business, SAP S/4HANA. Este o inovație, care ne oferă o perspectivă imediată, bazata pe informații relevante, care asigura o integrare între departamente și menține totodată afacerea conectată la realitățile pieței. Suntem încântați de proiect și mândrii că suntem printre primele companii care implementeaza acest nou sistem pe piața din România”, a spus Oana Braicu, Director Financiar Premier Restaurants Romania.

SAP S/4HANA oferă simplificări significative (customer adoption, model de date, experienţa utilizatorului, decision making, procese şi modele de business), precum şi inovaţii (Internet of Things, big data, business networks şi mobile first) ale căror menire este de a simplifica modul în care funcţionează afacerile într-o economie digitalizată.

”Considerăm că anul 2017 este anul transformării digitale și nu se poate decât să ne bucure faptul că tot mai multe companii din România se orientează către soluții ce pot duce organizația la un nou nivel. Business-urile au nevoie sa poată lua decizii rapide, pe baza unor date în timp real din interiorul și exteriorul companiei. Suntem încântați de faptul că, Premier Restaurants  a ales platforma SAP S/4 HANA  și că vom putea contribui, împreună cu partenerul nostru NTT DATA Romania, la efortul continuu al operațiunilor McDonald’s în Romania de a își încânta permanent clienții”, a declarat Cristian Popescu, Managing Director SAP Romania.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta. Premier Capital plc operează 132 de restaurante. În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 68 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, având 4.000 de angajaţi şi peste 190.000 clienţi zilnic.

NTT DATA Romania a ajuns la peste 1.300 de angajaţi

NTT DATA Romania a înregistrat, în anul calendaristic 2016, o cifră de afaceri de 37,1 mil. euro, în creştere cu 48% faţă de anul anterior. NTT DATA Romania a ajuns în luna martie la peste 1.300 de angajaţi, în creştere cu 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Compania intenţionează să mai recruteze încă 200 de oameni. NTT DATA Romania, fosta EBS Romania, este o companie NTT DATA, parte a ”Nippon Telegraph and Telephone Corporation” (NTT). Concernul furnizează diverse servicii, de la consultanţă şi dezvoltare de sisteme până la outsourcing de servicii IT. Înfiinţată în 1988, NTT DATA, are sediul la Tokyo şi îşi desfăşoară activitatea în peste 40 de ţări.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments