web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Un fond de investiţii demarat anul acesta la Cluj-Napoca investeşte 70.000 de euro într-o casă de marcat virtuală

Un fond de investiţii demarat anul acesta la Cluj-Napoca investeşte 70.000 de euro într-o casă de marcat virtuală

Fondul de accelerare Risky Busi­ness, alături de Marceluş Suciu, fon­da­torul Marty Restaurants şi investitor al fondului, a anunţat prima investiţie alocată unui start-up românesc, în va­loare de 70.000 de euro, pentru dez­vol­tarea casei de marcat virtuale Ebriza.

Potrivit Risky Business, casa de marcat virtuală Ebriza reduce semnificativ efortul şi costul de operare al cafenelelor, restaurantelor, al micilor magazine sau al comercianţilor la început de drum, care nu au nevoie să investească în soluţii scumpe de gestiune şi casă de marcat. Deja testată în câteva locaţii din Cluj-Napoca, Bucureşti şi Constanţa, Ebriza se accesează imediat şi gratuit, comerciantul plătind doar un abonament lunar accesibil, în funcţie de nivelul de utilizare.

”Cheia dezvoltării Ebriza este integrarea cu diverse sisteme de livrări, furnizori sau contabilitate existente în piaţă, experienţa facilă a utilizatorului şi acces de pe orice tip de platformă în timp real. Pe asta ne vom concentra eforturile în următoarea perioadă”, a spus Alexandru Mareş, cofondator Ebriza.

În acelaşi timp, Ebriza facilitează accesul comercianţilor la imprimante fiscale wireless, perfect integrate cu soluţia lor, comerciantul operând astfel simplu, cu o tabletă şi o imprimantă, în acord cu toate normele în vigoare. Marcelus Suciu, cofinanţator, alături de Risky Business, în proiectul Ebriza, susţine că a ales să sprijine casa de marcat virtuală, convins de eficienţa testată în unele dintre propriile restaurante.

”Nu aş fi investit dacă nu am fi testat soluţia pe propriul business. În felul acesta am înţeles cum va arăta viitorul caselor de marcat în România, şi este unul care merită sprijinit şi promovat 100%”, a explicat fondatorul Marty Restaurants.

Fondul Risky Business are la dispoziţie 250.000 de euro pentru primul an de activitate

Ebriza.com este o casă de marcat virtuală, software as a service, compatibilă cu orice device şi accesibilă imediat, fără costuri de instalare. Risky Business este un fond de accelerare privat, pornit la Cluj-Napoca în ianuarie 2017, ce reuneşte peste 30 dintre cei mai proeminenţi antreprenori şi investitori din Transilvania. Risky Business este primul program de accelerare din România care investeşte în startup-urile selectate, având la dispoziţie 250.000 de euro pentru primul an de activitate. Fondul investeşte circa 20.000 de euro per startup, cu co-investiţie de până la 100.000 de euro din partea investitorilor săi.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW