25.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, iulie 13, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALSibienii de la Smart Bill au ajuns la afaceri de 1 mil....

Sibienii de la Smart Bill au ajuns la afaceri de 1 mil. euro din soluţii de facturare şi gestiune

Furnizorul de soluţii de facturare şi gestiune Smart Bill, controlat de sibienii Radu Hasan, Ioana Hasan şi Mircea Căpăţînă şi de fondurile de investiţii Catalyst România şi Gecad Group, a avut anul trecut o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro.

Pentru acest an compania estimează o creştere a vanzărilor cu peste 25%, iar obiectivul pe termen mediu este de a menţine o creştere anuală de câteva zeci de procente. Anul trecut, vânzările cloud au fost predominante, compania estimând că această tendinţă va continua şi în acest an.

Serviciile Smart Bill sunt utilizate, în prezent, de peste 45.000 de clienţi, de la persoane fizice autorizate şi companii mici şi mijlocii până la multinaţionale, din toate sectoarele de business, precum servicii şi comerţ. Peste un milion de documente sunt emise lunar, cu o valoare de peste 2 miliarde de euro pe an.

”Am reuşit să trecem anul trecut de pragul de vânzări de 1 milion de euro, un prag psihologic, de altfel, pentru că intrăm practic într-o ligă superioară. După obţinerea investiţiei de 1 milion de euro, am crescut implicit cheltuielile, pentru a maximiza creşterea. Ne aşteptăm ca până la finalul acestui an să ajungem la break-even, momentul în care veniturile vor depăşi cheltuielile”, a spus Radu Hasan, co-fondator & CEO Smart Bill.

În 2016, Smart Bill a beneficiat de o investiţie de 1 milion de euro din partea fondurilor de investiţii Catalyst România şi Gecad Group, care au preluat printr-o operaţiune de majorare de capital peste 30% din acţiunile firmei. În urma investiţiei, compania a extins echipa şi s-a concentrat pe o dezvoltarea serviciilor oferite, pentru a maximiza creşterea.

Ajung la 60 de angajaţi

De asemenea, compania a continuat să dezvolte soluţia Smart Bill Cloud, în care a investit peste 800.000 de euro în ultimii ani, lansând anul trecut versiunea Gestiune Cloud şi oferind noi facilităţi pe toate platformele, inclusiv Mobile. Înfiinţată în 2007 de Radu Hasan, Ioana Hasan şi Mircea Căpăţînă, echipa Smart Bill numără 45 de angajaţi, urmând să se extindă până la finalul anului la aproximativ 60 de persoane.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments