2.7 C
Cluj-Napoca
luni, decembrie 11, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALImmofinanz investeşte 1 mil. euro în modernizarea zonei food-court din mallul VIVO!...

Immofinanz investeşte 1 mil. euro în modernizarea zonei food-court din mallul VIVO! Cluj

Compania austriacă de investiţii imobiliare Immofinanz, care deţine pe piaţa locală patru centre comerciale sub brandul VIVO!, va investi peste 1 mil. euro în modernizarea zonei de food-court din cadrul centrului comercial de la Cluj.

”VIVO! Cluj-Napoca este pe lista imediată în ceea ce priveşte renovarea zonei de food-court. Zona îşi va păstra funcţionalitatea, dar se va identifica mult mai mult cu conceptul VIVO! în ceea ce priveşte partea de spaţii comune, zona de luat masa etc. (…) Suntem în prezent în etapa de design şi concept, iar în perioada următoare vom alege un furnizor pentru a implementa proiectul”, a spus Sorin Vişoianu, country manager operations pentru România în cadrul Immofinanz.

Mallul VIVO! din Cluj-Napoca a trecut, ca şi celelalte centre comerciale din portofoliul Immofinanz în România, printr-un proces de rebranding. Anterior acestui proces, mallul se numea Polus Center. Centrul comercial din Transilvania are ca ancoră principală un hipermarket Carrefour, iar printre cei mai mari chiriaşi se numără, potrivit site-ului companiei, Decathlon, H & M, C & A, Zara, Hervis şi New Yorker. În acelaşi mall mai există Pull and Bear, Bershka, Douglas, Sephora, Stra­divarius, Oxette. Suprafaţa totală a centrului comercial din Cluj-Napoca este de circa 61.000 de metri pătraţi.

La sfârşitul lunii trecute, Immofinanz spunea că a trecut toate cele patru malluri pe care le deţine la Constanţa, Cluj-Napoca, Piteşti şi Baia Mare sub brandul VIVO!. Modificările au fost făcute la nivel de semnalistică, deşi erau în continuare de făcut modificări la interior pentru amenajări şi alte detalii referitoare la design. Brandul VIVO! exista deja la nivel de grup, în Polonia, Slovacia şi Cehia.

Stop Shop, un nou brand al Immofinanz în zona de retail

Pe lângă mallurile VIVO!, Immofinanz are în plan să mai introducă un brand în zona de retail, Stop Shop. Primul centru comercial sub acest nume va fi la Braşov, compania demarând deja procedura de obţinere a autorizaţiilor necesare pentru construire. Immofinanz estimează că lucrările la mallul de pe fosta platformă IUS Braşov vor fi finalizate anul acesta. Immofinanz deţine 66 de magazine în reţeaua Stop Shop, în şapte ţări din Europa Centrală şi de Est.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments