20.7 C
Cluj-Napoca
joi, iunie 13, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂContinental creşte personalul fabricii din Braşov la 1.600 de angajaţi

Continental creşte personalul fabricii din Braşov la 1.600 de angajaţi

Producătorul german din industria automotive Continental a demarat o campanie pentru recrutarea a peste 180 de oameni în producţie, la fabrica din Braşov. În prezent, peste 1.400 de oameni lucrează în fabrica Continental din Braşov la producţia unităţilor de alimentare cu combustibil, ce ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon (CO2) ale maşinilor, îmbunătăţind eficienţa energetică. Până la finalul lunii aprilie, personalul fabricii din Braşov ar putea ajunge la 1.600 de angajaţi

”Continental Braşov poate produce, la capacitate maximă, peste 10 milioane de unităţi de alimentare cu combustibil pe an, iar ca să reuşească acest lucru, compania va angaja în lunile martie şi aprilie peste 180 de persoane în producţie’’, au transmis oficialii Continental.

Programul de recrutare se va derula în perioada martie-aprilie 2017, iar angajaţii din ariile tehnice şi de resurse umane ai Continental Braşov vor participa la diverse evenimente de profil organizare în oraş, precum târgul locurilor de muncă, din perioada 30-31 martie, de la Hotel ARO. Totodată, caravana Continental va căuta oameni atât în Braşov, cât şi în localităţile învecinate, Codlea, Vulcan, Râşnov, Cristian, Zărneşti, Bran, Moieciu, Săcele,Tărlugeni, Poiana Mărului.

Toate cele 5 divizii ale Continental sunt reprezentate în România. Germanii deţin şapte unităţi de producţie şi patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Braşov şi Iaşi. Continental avea la finalul anului 2015 aproximativ 16.500 de angajaţi, mărindu-şi echipa în 2016 cu peste 1.000 de oameni. Cifra de afaceri cumulată a celor 7 companii care alcătuiesc grupul Continental în România a urcat în 2015 cu 14% faţă de anul anterior, la 2,3 miliarde de euro sau peste 10,2 mld. lei.

Investiţii de peste 160 mil. euro în 2016

Continental România a investit peste 160 de milioane de euro în 2016, cele mai mari investiţii fiind realizate în Timişoara, Sibiu, Braşov şi Iaşi. În total, în perioada 1999-2015 Continental a investit 1,1 miliarde de euro în activităţile din România.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments