web analytics
Sunteți aici

Supremia Grup din Alba Iulia a ajuns la afaceri de 52 mil. euro din condimente şi ingrediente pentru industria alimentară

Producătorul de condimente şi ingrediente pentru industria alimentară Supremia Grup, controlată de antreprenorul Levente Bara, a realizat o cifră de afaceri de peste 52 mil. euro în 2016, mai mult cu 15% faţă de anul trecut. Compania mizează pe o creştere de circa 8% a afacerilor în acest an, la peste 56 de milioane de euro.

”Preconizăm ca până în 2020 să atingem o cifră de afaceri de 80 mi­li­oane de euro. Credem cu tărie în dezvoltarea oamenilor. Peste 80% din angajaţi au trecut prin programe de training”, a spus Levente Bara, managerul general al Supremia Grup.

În viitor, Supremia Grup, companie cu sediul central în Alba Iulia, vizează extinderea la nivel internaţional şi a activităţii fabricii din Sântimbru, prin montarea unui uscător de produse precum ardeiul, ceapa, morcovii şi pătrunjelul. Portofoliul companiei este format din produse precum condimente naturale şi ierburi, mixuri de condimente, mixuri de ingrediente funcţionale pentru industria alimentară.

Printre cele mai mari afaceri antre­prenoriale româneşti

După cifra de afaceri, Supremia este una dintre cele mai mari afaceri antre­prenoriale româneşti. Afacerea condusă de Levente Bara se adresează segmentului business to bu­siness, însă antreprenorul deţine şi trei magazine proprii ”Poveşti cu Con­di­mente”, în Bucureşti (AFI Palace Co­tro­ceni), în Cluj (VIVO) şi unul de pre­zentare la poarta fabricii. De ase­me­nea, compania are şi un magazin online.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW