web analytics
Sunteți aici

Mega Image va deschide în aprilie primul magazin din Cluj în centrul comercial Platinia de pe fosta fabrică de bere Ursus

Retailerul belgian Mega Image, cea mai extinsă reţea de magazine din Bucureşti, va deschide luna viitoare prima sa unitate la Cluj-Napoca în cadrul galeriei comerciale Platinia Shopping Center, parte a proiectului mixt Platinia, dezvoltat pe terenul fostei fabrici de bere Ursus din Cluj. Mega Image va fi principala ancoră a galeriei comerciale, cu un magazin de 1.200 de metri pătraţi.

Galeria comercială Platinia Shopping Center este amplasată la parterul şi la mezaninul ansamblului Platinia şi va avea o suprafaţă utilă de aproximativ 14.000 de metri pătraţi şi o suprafaţă închiriabilă de 11.000 de metri pătraţi. Galeria comercială va avea aproximativ 50 de chiriaşi, printre care H&M, Orange, Sensiblu sau Cărtureşti.

Suprafaţa totală construită a proiectului Platinia este de aproximativ 60.000 de metri pătraţi, din care 30.000 de metri pătraţi construiţi au împreună cele 2 corpuri rezidenţiale amplasate în spatele berăriei Ursus, iar 15.000 de metri pătraţi are corpul din faţă, cu 120 de apartamente care se vor închiria în regim hotelier.

Se finalizează la Cluj al treilea proiect construit sub brandul Platinia

Proiectul de mix development, amplasat pe terenul fostei fabrici de bere Ursus din Cluj-Napoca, este cel de-al treilea proiect construit sub brandul Platinia. Primele două, Platinia Lounge Residence (Str. Dorobanţilor 33-35-37) şi Platinia Elite Residence (Str. Constanţa nr.12) sunt ansambluri cu funcţiuni mixte compuse din apartamente, spaţii de birouri şi spaţii comerciale. Cele două proiecte însumează 175 de apartamente, peste 7.000 mp închiriabili de spaţii de birouri şi în jur de 2.000 mp de spaţii comerciale.

Sursa: Ziarul Financiar

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW