23.7 C
Cluj-Napoca
duminică, mai 19, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂDräxlmaier recrutează 110 oameni pentru fabrica de componente auto din Hunedoara

Dräxlmaier recrutează 110 oameni pentru fabrica de componente auto din Hunedoara

Producătorul german de componente auto Dräxlmaier angajează în prezent 110 montatori de sub­an­sambluri pentru fabrica de cablaje din Hunedoara, potrivit site-ului Agenţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara.

Activitatea Dräxlmaier Hunedoara constă în producţia de cablaje electrice, piese din elastomer şi termoplast şi în asamblarea componentelor electro­nice, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. Dräxlmaier a anunţat la finele anului trecut că are în plan extinderea producţiei la fabricile din Hu­ne-doara, Braşov şi Piteşti.

La Hunedoara va fi amenajat şi un atelier pentru elevii de la şcoala profesională, care vor învăţa să utilizeze aceste echipamente, po­trivit unor informaţii furnizate anterior de companie. Programul de dezvoltare Dräxlmaier în România se datorează performanţelor înregistrate de unităţile de producţie locale, care în ultima perioadă au atras tot mai multe proiecte noi.

Dräxl­maier produce în fabricile din România cablaje electrice, componente electrice şi electronice, cablaje de înaltă tensiune, interioare (cockpit), console centrale şi panouri de uşi. Tot în România, Dräxlmaier oferă servicii care deservesc tot grupul, cum ar fi dezvoltare IT, design şi dezvoltare de produs, dar şi servicii de achiziţie. Germanii produc în fabricile locale sisteme electrice şi electronice, interioare de lux şi sisteme de bord pentru mărci premium din industria de profil, precum BMW, Jaguar, Mercedes-Benz sau Maserati.

DAR Dräxlmaier Automotive (cu sediul central la Timişoara şi punct de lucru la Hunedoara) a realizat în 2015 o cifră de afaceri de 147,9 mil. lei (peste 33 mil. euro), un profit net de 6,3 mil. lei (1,4 mil. euro), având un număr mediu de 2.471 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor. Cele şase companii din grupul Dräxlmaier au avut în 2015 afaceri totale de 924,3 mil.lei (circa 208 mil. euro), un câştig net de peste 40 mil. lei (aproximativ 9 mil. euro) şi un număr mediu de 13.606 angajaţi.

Dräxlmaier are 15.000 de oameni în România

În cadrul centrelor de producţie din România lucrează în jur de 15.000 de oameni, adică mai mult de un sfert din totalul angajaţilor grupului Dräxlmaier. Din punctul de vedere al reţelei de producţie, România este cea mai importantă ţară a grupului german şi că vor continua campaniile de recrutare şi investiţiile în regiune.

Dräxlmaier a venit în România în anul 1992, la scurt timp după ce a deschis fabrici în Cehia şi Ungaria. Concernul Dräxlmaier deţine peste 60 de fabrici şi unităţi de dezvoltare şi producţie în mai mult de 20 de ţări. La nivel global, Dräxlmaier a avut în 2015 vânzări totale de 3,7 mld. euro şi peste 55.000 de angajaţi.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments