20.4 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALProducătorul de software Transart din Cluj a trecut pragul de 3 mil....

Producătorul de software Transart din Cluj a trecut pragul de 3 mil. euro

Producătorul de soluţii software Transart din Cluj-Napoca a avut anul trecut o cifră de afaceri de 3,1 mil. euro, mai mult cu 12% faţă de anul anterior. Compania a câştigat în 2016 peste 135 de clienţi noi, importatori, comercianţi şi distribuitori din FMCG, bricolaj, IT, electrocasnice, materiale şi echipamente tehnice, dar şi a unor  producători locali de carne, lactate şi panificaţie sau din industria vinului.

”Evoluţia afacerii Transart în 2016 s-a bazat pe un ritm crescut de extinderi şi optimizări funcţionale ale aplicaţiilor, dar şi de livrare a actualizărilor legislative către clienţi. Anul acesta vom continua să ne îmbunătăţim produsele şi serviciile oferite clienţilor şi urmărim o creştere mai consistentă pe partea de business intelligence”, a declarat Marius Iurian, managing partener la Transart.

Divizia ERP a Transart a înregistrat o creştere consistentă a numărului de clienţi noi şi un spectru larg de upgrade-uri şi extinderi ale sistemelor integrate la clienţi existenţi. Produsul Hermes SFA, destinat companiilor de distribuţie care lucrează cu agenţi de teren, continuă expansiunea internaţională cu trei noi implementări externe, în Republica Moldova, Slovacia şi Emiratele Arabe Unite.

Heineken, A&D Pharma & Mediplus sau Mondelez International printre clienţii Transart

Printre clienţii Transart se află companiile Unilever South-Central Europe, Molson Coors Central Europe, Mondelez International, A&D Pharma & Mediplus, Heineken, MARS, Walmark, Johnson & Johnson, Reckitt Benckiser, Strauss, Kandia Dulce, Parmalat Italia, Skills In Healthcare, Danone sau Unibra (Skol) Rwanda.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments