-0.3 C
Cluj-Napoca
miercuri, noiembrie 29, 2023
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂGenpact angajează 300 de oameni în birourile din Cluj-Napoca şi Bucureşti

Genpact angajează 300 de oameni în birourile din Cluj-Napoca şi Bucureşti

Furnizorul de servicii de outsourcing Gen­pact angajează în jur de 300 oameni pentru centrele din Cluj-Napoca şi Bucureşti. Compania a ajuns în prezent la peste 3.500 de an­ga­jaţi în România.

Genpact a recrutat anul trecut aproximativ 1.400 oameni pentru birourile din Cluj-Napoca şi Bucureşti, printre aceştia aflandu-se circa 100 de expaţi, potrivit companiei. La nivel global, Genpact are peste 75.000 de angajaţi, dintre care mai mult de 4.900 de oameni lucrează în Europa, în sediile din Romania, Polonia, Olanda, Slovacia, Cehia şi Regatul Unit.

„În cadrul procesului de recrutare, timpul de angajare diferă în funcţie de limbă, competenţe şi experienţa necesară, fiind poziţii pentru care recrutarea durează două săptămăni, dar şi poziţii pentru care procesul poate dura chiar şi trei luni. Există în mod cert un decalaj între aşteptările angajatorului şi cele ale angajatului, atat din punctul de vedere al experienţei, competenţelor, abilităţilor şi motivaţiei, cat şi din punct de vedere salarial. La acestea se adaugă calitatea pregătirii absolvenţilor, precum şi numărul de candidaţi disponibili în piaţă în acest moment”, au spus oficialii companiei Genpact Romania.

Compania oferă servicii de outsourcing în do­me­niile finan­ciar-contabilitate, achiziţii, suport ser­vicii IT şi consultanţă. Genpact Romania a realizat în 2015 o cifră de afa­ceri de 404,7 mil. lei (peste 91 mil. euro) şi un profit net de 44,2 mil. lei (apro­ximativ 10 mil. euro), cu un număr mediu de 2.811 angajaţi, con­form site-ului Mi­nis­­terului Finan­ţelor. Pentru anul în curs, compania esti­mează o cifră de afaceri de aproximativ 125 mil. dolari (circa 117 mil. euro).

”Anul 2017 este un an cu multiple opor­­tunităţi de creştere şi dezvoltare, atat pentru companie, cat şi pentru angajaţii acesteia. Astfel, priorităţile con­tinuă să fie orien­tate spre soluţii ino­vative, efi­ciente, care să aducă un plus de valoare proce­selor dezvoltate, în timp ce angajaţilor li se va oferi în con­tinuare accesul la învăţare şi perfecţionare”, a declarat Shibu Nambiar, COO şi SVP al Genpact Europe, Latin Ame­rica & Africa. El a mai spus că piaţa de outsour­cing este în continuă creş­tere şi schimbare, fiind necesară o adaptare rapidă la dinamica acesteia.

”În ceea ce priveşte talentele, dorim să oferim în continuare tinerilor absolvenţi şansa de a se dezvolta în cadrul Genpact, dar vom avea  cu siguranţă oportu­ni­tăţi şi pentru cei cu ex­perienţă. Investim în retenţia angajaţilor, în­tru­cat ne dorim ca aceş­tia să aibă oportuni­tatea de a dez­volta o ca­rieră în cadrul com­paniei şi suntem dispuşi să alocăm resurse consi­derabile în direcţia pregătirii acestora”, a spus Nambiar.

Genpact are peste 75.000 de angajaţi la nivel global

Genpact Romania, pre­zentă din anul 2005 pe piaţa locală, face parte din grupul indian Gen­pact, unul dintre liderii globali în indus­tria de outsour­cing. La nivel global, Genpact are peste 75.000 de angajaţi, din­tre care mai mult de 4.900 de oameni lu­crează în Europa, în sediile din Romania, Po­lonia, Olanda, Slo­vacia, Cehia şi Regatul Unit.

Sursa: Ziarul Financiar

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments