22.6 C
Cluj-Napoca
miercuri, iunie 19, 2024
Google search engine
AcasăANTREPRENORI DE SUCCESAntreprenorul clujean Cătălin Chiş a preluat agenţia de comunicare Graffiti Public Relations

Antreprenorul clujean Cătălin Chiş a preluat agenţia de comunicare Graffiti Public Relations

Antreprenorul clujean Cătălin Chiş, proprietarul grupului de companii Active Power Solutions (APS), a preluat 86% din acţiunile agenţiei de consultanţă în comunicare şi relaţii publice Graffiti Public Relations de la Graffiti Marketing and Multimedia Holding SA.

Aceasta este prima investiţiei în domeniul marketing-comunicare a lui Cătălin Chiş, care mizează pe dezvoltarea de sinergii cu business-urile de tehnologie şi comunicaţii pe care le deţine. Fondator al grupului de companii Active Power Solutions, Cătălin Chiş deţine afaceri din distribuţie, producţie şi servicii, concentrate pe domeniul tehnologiei şi al comunicaţiilor.

Activitatea companiilor sale înseamnă 13 birouri în România şi unul în Marea Britanie (Londra), 300 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 6 milioane de euro (2015). Din Grupul APS fac parte Life is Hard SA, prima companie românească de software listată la Bursa de Valori Bucureşti – piaţa AeRo., Active Power Solutions (APS), RT Solutions,  Barandi Solutions şi Noah Watches.

Afiliată exclusivă a reţelei globale Ketchum în România, Graffiti PR ocupă locul trei în topul de performanţă al agenţiilor din industrie, după cifra de afaceri. Compania a încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de 2,64 milioane de euro şi are în prezent o echipa de 33 de profesionişti în comunicare.

”În cei 15 ani de antreprenoriat, fie că am pornit construcţii de la prima cărămidă, am susţinut start-up-uri care făceau primii paşi sau am investit în proiecte care aveau o bază solidă de funcţionare, am considerat fiecare echipă care mi-a stat alături drept partener pentru creştere. Graffiti PR, cea mai recentă investiţie din portofoliul meu, este o companie pe care am cunoscut-o în calitate de client şi, alături de Grupul APS, vom dezvolta sinergiile necesare, astfel încât creşterea business-urilor să fie relevantă şi cu valoare semnificativă pentru toţi”, a spus Cătălin Chiş, noul acţionar majoritar al Graffiti PR.

Graffiti PR a fost fondată în anul 1997

Fondată în 1997 ca parte a grupului local de comunicare BBDO, Graffiti PR este una dintre agenţiile de comunicare din top trei din România, ce oferă clienţilor săi din industrii diverse, ce variază de la IT&C la petrol şi gaze şi de la automobile la farmaceutice, soluţii de comunicare, branding, advocacy şi CSR.

Printre proiectele recente ale Grupului APS se numără okey.ro, primul soft de management al afacerii cu preţ accesibil şi rezultate semnificative în gestionarea afacerii.  Cătălin Chiş se implică activ în susţinerea de start-up-uri, în special din zona IT şi telecom, prin platforma sa ”SusţinAntreprenoriatul.ro” şi este implicat de asemenea în dezvoltarea comunităţii, prin Fundaţia ”Părinţi din România”. Cel mai cunoscut proiect al fundaţiei este  Peditel 1791, primul call center pediatric din România, disponibil non-stop pentru urgenţe şi sfat medical pediatric gratuit.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments