web analytics
Sunteți aici

Profihairshop deschide magazin la Baia Mare și ajunge la 28 de unități pe piața locală

Retailerul de produse profesionale pentru îngrijirea părului Profihairshop, parte a grupului OASIS Retail & Development din Sibiu, condus de Klaus Reisenauer și Kurt Wagner, va deschide la finalul acestei luni primul magazin nou planificat pentru acest an, în orașul Baia Mare.

Noul magazin, va fi situat în fostul mall Gold Plaza Baia Mare, actual VIVO!, va avea 60 mp, necesitând o investiție de 85.000 de euro. În anul 2016, compania Profihairshop a investit aproximativ 250.000 euro în deschiderea a 5 noi unități, iar investiția în întreaga rețea, de la înființare până în momentul de față, se ridică la peste 2 milioane de euro.

”Întrucât interesul românilor pentru utilizarea produselor profesionale de îngrijire este în continuă creștere, principalul nostru obiectiv pentru 2017 este, ca și în anul precedent, expansiunea la nivel național. În acest an avem în plan deschiderea a cel puțin încă 5 magazine, în județe în care încă nu suntem prezenți”, a spus Klaus Reisenauer, Managing Partner Profihairshop.

Profihairshop ajunge la 28 de magazine

Odată cu deschiderea magazinului de la Baia Mare, lanțul Profihairshop va ajunge la 28 de unități, localizate în București și în alte 9 orașe mari din țară, care cuprind o suprafață totală de peste 1.100 mp. Profihairshop comercializează peste 1.500 produse din 50 de game profesionale, printre care Wella System Professional, Nioxin, L’Oreal, Joico, Londa, Moroccanoil, Tigi, Oro Del Marocco, Joc, precum și accesorii pentru păr, aparate electrice profesionale pentru coafat și produse de cosmetică și unghii.

În portofoliu se regăsesc și produse de îngrijire care se adresează exclusiv barbatiilor: EXL, produse din gama L’Oreal Men, B.APP, Wella System Professional Men. Lansat în 2009, Profihairshop face parte din grupul dezvoltatorului imobiliar OASIS Retail & Development din Sibiu, condus de Klaus Reisenauer și Kurt Wagner.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW