23.7 C
Cluj-Napoca
duminică, mai 19, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂAmericanii de la Yardi angajează 150 de oameni la Cluj

Americanii de la Yardi angajează 150 de oameni la Cluj

Furnizorul american de soluţii software pentru piaţa imobiliară Yardi, prezent la Cluj prin subsidiarele Property Shark şi Yardi Call Center, are în plan pentru primul semestru al acestui an recrutarea a 150 de consultanţi, economişti, analişti servicii clienţi, analişti web şi programatori.

În luna decembrie, în cadrul celor două birouri deţinute de Yardi în Cluj-Napoca lucrau aproximativ 800 de oameni, în creştere cu 22% faţă de luna februarie 2016. Angajaţii Yardi de la Cluj lucrează în do­me­nii precum dezvoltare software, analiză de date, marketing, servicii clienţi, jur­nalism, analiza sistemelor geografice şi con­sul­tanţă.

”În prima jumătate a a acestui an, oferta noastră de locuri de muncă va însuma aproximativ 150 de poziţii vacante. Căutăm consultanţi, economişti, analişti servicii clienţi, analişti web şi programatori”, a spus Bianca Geomolean, directorul departamentului resurse umane al Yardi din România. Un agent servicii clienţi din cadrul Yardi România oferă asistenţă prin telefon clienţilor portalurilor imobiliare deţinute de companie, mai precis rezidenţilor şi potenţialilor rezidenţi care locuiesc în comunităţi de apartamente din SUA.

Acesta furnizează informaţii detaliate cu privire la procesul de închiriere a unui imobil şi asistă rezidenţii care notifică probleme ce ţin de domeniul locativ. Principalele responsabilităţi ale analiştilor web sunt cercetarea, precum şi analiza şi colectarea informaţiilor despre apartamente şi proprietăţi comerciale, rezidenţiale şi industriale din SUA (istoric vânzări, ipoteci, împrumuturi).

Pe lângă salariu, Yardi oferă angajaţilor asigurări medicale şi de viaţă private, programe de training, decontarea a 50% din costul abonamentului de parcare si a abonamentelor de transport public, reduceri la restaurante şi săli de fitness.

Yardi furnizează soluţii software şi servicii pentru căutarea, investiţia şi managementul proprietăţilor. Cele peste 10 departamente operează pe produse ce deservesc diferite segmente ale sectorului imobiliar: soluţii ERP pentru managementul proprietăţilor comerciale şi rezidenţiale, unelte de marketing pentru agenţi imobiliari sau servicii pentru căutarea datelor despre proprietăţile din SUA. Printre clienţii Yardi se numără jucători importanţi de pe piaţa internaţională a consultanţei imobiliare, precum Cushman&Wakefield sau CBRE.

Concernul american Yardi Systems, Inc. este prezent pe piaţa locală prin subsidiarele Property Shark, achiziţionată în anul 2010, respectiv Yardi Call Center, înfiinţată la finalul anului 2013. În 2015, cifra de afaceri cumulată a celor două companii, Property Shark şi Yardi Call Center, a fost de 65,8 mil. lei (14,7 mil. euro), câştigul total net de peste 9 mil. lei (circa 2 mil. euro), iar numărul mediu de angajaţi a fost de 573 de persoane, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor Publice.

 Multinaţională americană Yardi are peste 5.000 de angajaţi

Alături de Yardi, în cadrul complexului de birouri The Office îşi mai desfăşoară activitatea companiile National Instruments, Yonder, 3Pillar Global, HP, Leoni, Betfair, Lohika Systems, COS, Deloitte, Ernst&Young, Wolters Kluwer, TUI Travel, Bombardier, Bosch şi MOL. Oficialii Yardi declarau anterior că, deocamdată, nu există planuri pentru deschiderea unor birouri în alte zone ale ţării. Yardi Systems, Inc. este o companie multinaţională americană, furnizor global de soluţii software dedicate pieţei imobiliare, care numără peste 5.000 de angajaţi în birourile din America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Asia şi Australia.

Sursa: Ziarul Financiar

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments