web analytics
Sunteți aici

Producătorul de materiale de construcţii Teraplast din Bistriţa îşi deschide filială în Serbia

Producătorul de materiale de construcţii şi instalaţii Teraplast Bistriţa (simbol bursier TRP), va deschide o societate cu răspundere limitată în Serbia, cu capital social în valoare de 10.000 de euro, având drept scop stimularea exporturilor.

Teraplast estima pentru 2016 o cifră de afaceri la nivelul grupului de 405,5 milioane lei, în creştere cu 3% faţă de 2015. În primul semestru din 2016, Teraplast a raportat un profit de 28,64 milioane lei, în condiţiile unei cifre de afaceri de 131,82 milioane lei.

Grupul Teraplast include compania Teraplast, subsidiara Plastsistem, subsidiara Teraglass (începând cu aprilie 2015, anterior activitatea Teraglass fiind organizată ca o linie de business a companiei Teraplast), subsidiara Teraplast Moldova, subsidiara Teraplast Logistic (începând cu iunie 2016) şi Politub (entitate controlată în comun).

Conform datelor furnizate de către Bursa de Valori Bucureşti, Teraplast este deţinută de către omul de afaceri Dorel Goia, cu o participaţie de 46,77%, în timp ce compania KJK FUND II – cu sediul în Luxemburg, deţine 10%, restul acţiunilor fiind împărţite de ceilalţi investitori de pe piaţa de capital de la Bucureşti.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW