web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Canadienii de la SIG Combibloc au investit 4 mil. euro într-un centru de business la Cluj-Napoca

Canadienii de la SIG Combibloc au investit 4 mil. euro într-un centru de business la Cluj-Napoca

Furnizorul de ambalaje pentru alimente şi băuturi SIG Combibloc a investit 4 mil. euro în primul Business Services Center din Europa, înfiinţat în clădirea de birouri The Office, din Cluj-Napoca. În noul business center SIG de la Cluj vor lucra peste 100 de oameni.

Compania SIG a fost fondată în Elveţia în 1853, iar în 1878 a lansat cartonul pentru băuturi. În fiecare an, SIG livrează peste 21 de miliarde de ambalaje către producătorii de lactate din întreaga lume, 9 miliarde de ambalaje pentru producătorii de băuturi necarbogazoase şi 1,6 miliarde de ambalaje pentru producătorii de alimente. Din anul 2015, SIG face parte din compania canadiană Onex Corporation şi a avut anul trecut o cifră de afaceri de 1,7 miliarde de euro.

”Angajaţii SIG de la Cluj vor asigura o serie de servicii la nivel european şi vor lucra în departamente de finanţe, IT, serviciu clienţi, resurse umane. Noul centru se întinde pe o suprafaţă de 1.200 de mp într-o clădire de birouri de clasa A. Cluj-Napoca este locul corect în care să fim, decizia de a investi aici fiind determinată de reputaţia Clujului de oraş inovativ, tânăr, cu mulţi oameni talentaţi şi bine pregătiţi profesional”, a spus Marco Haussener, directorul economic al SIG Combibloc.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW