web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Festivalul mâncării se întoarce la Cluj cu delicatese culinare, cadouri și concerte live

Festivalul mâncării se întoarce la Cluj cu delicatese culinare, cadouri și concerte live

Primul festival de street food din România a revenit la Cluj-Napoca pentru perioada 12-18 decembrie cu delicatese culinare, cadouri pentru cei dragi și concerte live. Conceptul Street Food Festival a debutat în această vară la Cluj-Napoca, continuând la Iași și Oradea.

În spiritul sărbătorilor de iarnă, organizatorii au decis să ofere tuturor celor care iubesc mâncarea un festival dedicat lor, unde în această săptămână se vor putea bucura de rețete delicioase, muzică live, goodies și cadouri în tematică de iarnă și acțiuni umanitare menite să vină în sprijinul celor a căror destine sunt mai puțin fericite.

”S-a dat startul la Street Food Festival Christmas Goodies. Grătarele sunt deja încinse, burgerii pregătiți, miroase a vin fiert cu scorțișoară și standurile cu cadouri inedite își așteaptă vizitatorii. De asemenea, toți cei care nu au uitat cât de important este să avem grijă și de cei de lângă noi, vor putea împărți bucuria Street Food Festival Christmas Goodies în cadrul campaniei Share a Meal”, a spus Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

Deschis până la 21:00

Porțile festivalului sunt deschise în fiecare zi, între orele 12:00 – 21:00, urmând ca sâmbătă și duminică festivalul să rămână deschis între orele 10:00 – 21:00. Meniul Street Food Festival Christmas Goodies va include o mulțime de rețete inedite printre care: porchetta, gulaș de vită cu hribi, burgeri, taco, quesadilla, supă cremă de dovleac cu ghimbir și salvie și multe altele.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW