web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Clujenii iubitori de schi și snowboard sunt aşteptaţi la pârtia Feleacu

Clujenii iubitori de schi și snowboard sunt aşteptaţi la pârtia Feleacu

Pârtia Teleschi Feleacu este deschisă pentru iubitorii de schi și snowboard în fiecare zi a săptămânii până la ora 22:00. Prețurile din acest sezon sunt de 5 lei pentru fiecare urcare și există reduceri pentru pachete cu mai multe urcări (45 de lei – 10 urcări, 65 de lei – 15 urcări, 80 de lei – 20 de urcări). 

Pârtia este deschisă în fiecare zi a săptămânii până la ora 22:00, diferite fiind doar orele de deschidere. Astfel, de marți până joi, pârtia se deschide la ora 16:00, în zilele de weekend este disponibilă încă de dimineața de la 10:00, iar vinerea de la ora 14:00. Săptămâna începe cu o zi în care pârtia este preparată după aglomerația din weekend, așa încât lunea se deschide doar la 18:00.

Centrul de închirieri oferă iubitorilor sporturilor de iarnă echipament complet de schi și snowboard la prețul de 40 de lei/zi. Clujenii care vor să se dea cu sania au o alternativă viabilă în cadrul Fun Park-ului, unde există un traseu de tubing. Tot în Fun Park Cluj, doritorii se pot da în zorbing, să se cațere pe peretele de escaladă sau să încerce tirul cu arcul. SnowPark-ul este încă în curs de amenajare și se va redeschide în cursul săptămânii viitoare. Reamintim că accesul în cadrul SnowPark-ului este permis doar cu cască de protecție și protecție de spate.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW