web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > UNTOLD a crescut cu 32 de lei prețul abonamentelor în runda a doua de vânzare

UNTOLD a crescut cu 32 de lei prețul abonamentelor în runda a doua de vânzare

UNTOLD va pune în vânzare, vineri, 9 decembrie, la ora 18.00, a doua tranşă de abonamente pentru ediţia de anul viitor a festivalului. Fanii vor putea achiziţiona, vineri, unul din cele 10.000 de abonamente la preţul de 365 de lei, plus taxe sau unul din biletele de o zi, la preţul de 200 de lei, plus taxe.

După prima rundă, s-au vândut 11.000 de abonamente în 3 minute, iar prețul promoțional pentru primele abonamente a fost de 333 de lei, plus taxe. Pentru cea de-a doua rundă de vânzare, UNTOLD a crescut cu 32 de lei prețul abonamentelor, potrivit calculelor produsinardeal.ro.

Pentru a uşura procesul de achiziţie, la această a doua rundă de vânzare, procedura se simplifică: la momentul activării link-ului, fanii vor putea rezerva abonamentele sau biletele, urmând a le plăti până marţi, 13 decembrie, ora 17.00. Plata se va putea face prin card bancar cât şi prin transfer bancar sau ordin de plată.

Fiecare fan care s-a înregistrat şi nu a cumpărat în prima rundă de vânzări, poate folosi link-ul unic primit pe mail, funcţional începând cu data de 9 decembrie, ora 18.00, putând achiziţiona maxim 4 abonamente, bilete de o zi sau abonamente VIP. Cei care nu s-au preînregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului.

Abonamente la 550 de lei din 2017

Abonamentele la preţul întreg de 550 de lei, plus taxe şi biletele de o zi la preţul de 250 de lei, plus taxe vor fi disponibile tuturor, doar din 2017. Ediția de anul viitor a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 3-6 august.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW