web analytics
Sunteți aici

UNTOLD a vândut în 3 minute abonamente de peste 800.000 de euro

Primele 11.000 de abonamente pentru UNTOLD 2017, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului viitor din România, au fost vândute în 3 minute, încasările ajungând la 3,66 mil. lei (814.000 de euro), potrivit calculelor produsinardeal.ro, pe baza datelor comunicate de organizatori.

Prețul promoțional pentru primele abonamente a fost de 333 de lei, plus taxe, în timp ce pentru o singură zi, biletul de participare costa 200 de lei, plus taxe. Ediția de anul viitor a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 3-6 august.

”Deşi am pregătit un calup de 5.000 de abonamente, pentru a răspunde interesului foarte mare din partea fanilor, le-am permis tuturor celor care au accesat linkul de cumpărare în primul minut de la lansarea vânzărilor, să-şi finalizeze tranzacţiile. Astfel, peste 11.000 de abonamente au ajuns la cei mai înfocaţi fani UNTOLD!”, au spus organizatorii UNTOLD 2017. Mulţi dintre fanii care au dorit să-şi ia deja bilete nu au reuşit, însă ținând cont de marele interes, săptămâna aceasta organizatorii vor pregăti o nouă tranşă de abonamente.

UNTOLD 2016 a avut loc în perioada 4-7 august şi a strâns în cele patru zile peste 300.000 de participanţi. Pe scenele festivalului au urcat peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

UNTOLD 2016 – peste 35 de milioane de euro atraşi în comunitatea clujeană

În 2016, impactul financiar generat de festivalul UNTOLD a însemnat peste 35 de milioane de euro atraşi în comunitatea clujeană. Din cei peste 300.000 de fani, 25 % au fost din judeţul Cluj, 65 % din întreaga Românie şi 10 % din străinătate, reprezentând peste 30.000 de turişti în cele patru zile. Cei mai mulţi festivalieri de peste hotare au venit din Marea Britanie, urmaţi de cei din Statele Unite ale Americii, Olanda şi Germania.

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW