web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Bosch recrutează la Dej şi Gherla personal pentru fabrica din Jucu

Bosch recrutează la Dej şi Gherla personal pentru fabrica din Jucu

Bosch va organiza în această lună două târguri de joburi în judeţul Cluj, la Dej şi Gherla, pentru recrutarea de personal pe po­ziţiile de operator-tehnician în producţie, dis­po­ni­bile în prezent în cadrul fabricii de componente electronice pentru industria auto din Jucu.

Evenimentele vor avea loc vineri, 18 noiembrie, la sediul Agenţiei Locale a Forţei de Muncă din Dej, iar în data 25 noiembrie, la sediul Agenţiei Locale a Forţei de Muncă din Gherla. Cele două localităţi se află la 55, respectiv 45 de kilometri de Cluj. La eveniment, compania Bosch va oferi consultanţă şi informare pentru cei interesaţi de posturile de in­gineri de calitate şi de procese, ingineri plani­ficatori de produs, şef de schimb, şef laborator de analize fizico-chimice, dar şi pentru poziţii în domeniul financiar şi contabil, resurse umane sau logistică.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa locală de peste 20 de ani şi numără aproximativ 3.200 de angajaţi în cele patru entităţi (Cluj, Blaj, Ti­mişoara şi Bucureşti). În fabrica din Jucu, judeţul Cluj, Bosch produce unităţi electronice de control pentru clienţi globali din industria auto. În 2015 şi 2016, fabrica de componente auto din Jucu a adău­gat noi produse în portofoliul, inclusiv com­ponente pentru airbaguri şi sisteme de asistenţă la parcare.

bosch-interior

 

Centru multifuncţional destinat pregătirii elevilor

Locaţia din Jucu a demarat construcţia unui centru multifuncţional, care va fi dedicat în special pregătirii elevilor în sistemul educaţional dual. În plus, centrul va conţine săli de instruire pentru for­marea studenţilor talentaţi şi pentru dez­voltarea continuă a angajaţilor şi laboratoare noi pentru departamentul de cercetare şi dezvoltare.

Pe lângă centrul de cercetare-dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează o unitate de producţie de tehnică liniară în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara. În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. În plus, o filială a BSH Haus­geräte GmbH, activă pe piaţa electro­casnicelor, are sediul, de asemenea, în Bucureşti.

bosch-interior-2

 

Afaceri de 272 de milioane de euro în România

În anul 2015, Bosch a înregistrat vânzări totale de 272 de milioane de euro pe piaţa din România. Grupul german Bosch are aproximativ 375.000 de angajaţi la nivel global (status la 31 decembrie 2015) şi vânzări totale de peste 70,6 miliarde de euro anul trecut.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW