22.7 C
Cluj-Napoca
joi, iunie 13, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALO aplicație de securitate personală dezvoltată la Cluj a ajuns la peste...

O aplicație de securitate personală dezvoltată la Cluj a ajuns la peste 100.000 de utilizatori globali

Aplicația de securitate personală Red Panic Button, dezvoltată la Cluj-Napoca de companiile Ultimate Communications Ltd și Recognos, a ajuns la peste 100.000 de descărcări pe telefoanele mobile din întreaga lume.

De la lansare și până în prezent, utilizatorii au folosit soluția ca să-i alerteze pe cei apropiați când aveau nevoie de ajutor, fie că erau prinși sub darâmăturile unui șantier sau se simțeau în pericol pe străzile orașului Rio de Janeiro, în timpul călătoriilor.

Prin intermediul Red Panic Button, utilizatorii pot alerta, cu un singur click, o listă personalizată de contacte, atunci când se simt în pericol. Aplicația folosește canale de comunicare multiple (SMS, e-mail, WhatsApp), pentru a trimite un mesaj predefinit, alături de coordonatele aparatului mobil, facilitând astfel localizarea rapidă și intervenția de care are nevoie persoana aflată în pericol, fie că este victima unei agresiuni, accident, dezastru natural sau are o urgență medicală.

”În urmă cu patru ani, mi-am propus să ofer familiei un mecanism prin care să pot fi alertat în orice moment dacă apar probleme. Căutând soluții de acest gen pe piață, am descoperit că aplicațiile existente fie erau mult prea complexe, fie nu ofereau informațiile de care aveam nevoie. Așa a luat naștere ideea dezvoltării Red Panic Button. De la lansare și până în prezent, utilizatori din toată lumea au mărturisit că soluția i-a ajutat în momente grele, iar rezultatele înregistrate la nivel mondial confirmă succesul proiectului nostru”, a declarat Cătălin Ianachis, fondatorul Red Panic Button.

Funcționează pe dispozitivele mobile cu sisteme de operare Android și iOS

Aplicația Red Panic Button poate fi utilizată pe dispozitivele mobile cu sisteme de operare Android și iOS, putând fi descărcată gratuit din Google Play și App Store. Ultimate Communications Ltd și Recognos și-au propus ca tehnologia Red Panic Button să fie utilizată și în mediul de afaceri, datorită impactului dovedit pentru companiile care vor să ofere o soluție de securitate personală propriilor clienți, angajați sau parteneri.

Ultimate Communications Ltd. este o companie din Marea Britanie, înființată în august 2010 de un grup de profesioniști clujeni care lucrează pe piețele din UE, SUA și Canada. De la înființare și până în prezent, Ultimate Communications Ltd. a acumulat o experiență semnificativă în domeniul telecomunicațiilor și pe piețele de telefonie mobilă.

Recognos este o companie de tehnologie lansată de un antreprenor clujean, cu sedii în Silicon Valley și Cluj, care dezvoltă produse și servicii software pentru piața globală. Având un ADN puternic antreprenorial, compania caută mereu să inoveze și să creeze produse noi.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments