25.7 C
Cluj-Napoca
luni, iunie 24, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALAltex deschide la Bistriţa unul dintre cele mai mari magazine din ţară...

Altex deschide la Bistriţa unul dintre cele mai mari magazine din ţară şi vinde televizoare cu 800 de lei

Retailer-ul electro-IT Altex va deschide joi, 10 noiembrie, primul magazin greenfield la Bistriţa, investiţia ridicându-se la 4 milioane de euro. Noul unitate este situată pe Calea Moldovei nr. 15A şi este amenajată pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi, fiind unul dintre cele mai mari magazine Altex din ţară.

”Ne bucurăm să anunţăm deschiderea primului magazin greenfield Altex în Bistriţa. Este unul dintre cele mai mari magazine Altex pe care le deschidem anul acesta, rezultatul cererii de produse electronice şi electrocasnice venite din partea locuitorilor aflaţi în această zonă a ţării. Ne dorim să oferim clienţilor o experienţă cât mai bună de cumpărare la cel mai mic preţ din România, de aceea am investit în această zonă, să oferim acces mai rapid şi mai uşor la o gamă foarte largă de produse electro-IT”, a spus Dan Ostahie, CEO Altex România.

Investiţia în noul magazin Altex de la Bistriţa se ridică la 4 milioane de euro, iar lucrările de construcţie au început din luna aprilie a acestui an, fiind o clădire cu 2 etaje şi parcare pentru clienţi. Odată cu deschiderea noului magazin vor fi create 27 de locuri de muncă în oraş. Odată cu această deschidere, reţeaua Altex ajunge la 96 de magazine la nivel naţional.

Magazinul va funcţiona începând cu data de 10 noiembrie, de luni până sâmbătă, între orele 9:00 şi 21:00, iar duminica între orele 9:00 şi 18:00. Cu ocazia deschiderii noului magazin, Altex  îşi aşteaptă clienţii cu preţuri de Black Friday şi alte oferte speciale la sute de produse electro-IT:

• maşină de spălat Hotpoint, capacitate 7 kg, clasa energetică A+++ şi 5 ani garanţie, la 999,9 lei, preţ la schimb cu un electrocasnic vechi;
• televizor Samsung, cu diagonala de 80 cm şi media player USB, la 799,9 lei;
• combină frigorifică Samsung No Frost, volum 289 litri şi 5 ani garanţie, la 1.199,9 lei, preţ la schimb cu un electrocasnic vechi;
• aragaz Arctic, 4 arzătoare, safety plus şi 3 ani garanţie, la 699,9 lei, preţ la schimb cu un electrocasnic vechi;
• maşină de tocat carne Myria, putere 600W, la 97,9 lei;
• smartphone Dual Sim Huawei P9 Lite, la 899,9 lei;
• laptop Lenovo, cu procesor Intel Core i5 şi 4 GB, la 1.399,9 lei.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments