web analytics
Sunteți aici

Familia Neamţu va dezvolta la Braşov un hotel Radisson Blu de cinci stele

Compania Tresor Com, controlată de familia Neamţu din Braşov, va ridica un hotel de cinci stele sub brandul Radisson Blu, vizavi de primăria oraşului de sub Tâmpa. Răzvan-Constantin Neamţu, antreprenorul din spatele companiei Tresor Com, are mai multe afaceri în energie.

Ridicarea unui hotel de cinci stele necesită o investiţie de 15-20 mil. euro, conform datelor din piaţă. Investiţia este suportată de antreprenorul local, în contextul în care lanţurile internaţionale dezvoltă astfel de proiecte în sistem de franciză sau în contract de management. Oficialii grupului Rezidor, în portofoliul căruia se află brandul Radisson Blu, şi-au afirmat anterior interesul pentru Braşov. Ei mai au în România alte două hoteluri, un Radisson Blu şi un Park Inn by Radisson, ambele în Bucureşti.

Braşovul are momentan un singur hotel de cinci stele

Braşovul, perla coroanei turismului românesc, a intrat pe radarele lanţurilor străine care vor să ridice aici primele hoteluri afiliate unor branduri internaţionale. Oraşul de sub Tâmpa are acum un singur hotel de cinci stele, Aro Palace, alte unităţi cotate astfel fiind în împrejurimi, în Poiana Braşov sau Bran. În total, în Braşov există 58 de hoteluri, în timp ce în judeţul cu acelaşi nume sunt 123 de unităţi, potrivit datelor INS. Grupul Hilton intenţionează la rândul său să se dezvolte aici, şi caută un spaţiu tot în inima oraşului, lângă Biserica Neagră.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW