web analytics
Sunteți aici

Mega Image a început angajările pentru magazinele din judeţul Cluj

Mega Image, cel mai extins lanţ de magazine din România, a început recrutările pentru magazinele din judeţul Cluj, unde are deja deschise câteva zeci de poziţii. Primele magazine din zonă ar ur­ma să fie inaugurate în primăvară, iar oraşele de pe lis­tă sunt Câmpia Turzii, Cluj-Napoca, Dej, Huedin şi Turda.

Pentru Mega Image aceasta este pri­ma ieşire în zona centrală a ţării, în con­textul în care până acum retai­le­rul a deschis magazine pe o rază de ma­ximum 250 de kilometri în jurul Capitalei. Mai mult, peste 80% din totalul magazinelor au fost deschise în Bucureşti şi împrejurimi pentru că aceasta este zona cu cea mai mare putere de cumpărare.

Cluj-Napoca este după Bucureşti unul dintre cele mai dezvoltate oraşe din ţară, atât din punctul de vedere al investiţiilor primite, cât şi al salariilor medii şi deci al puterii de cumpărare. La fel ca şi în Capitală, Mega Image va aplica în judeţul Cluj o strategie si­mi­lară, urmând să deschidă magazine atât în reşedinţa de judeţ, cât şi în împrejurimi. Compania va deschide de la zero primele magazine din ju­de­ţul Cluj fără să preia vreo reţea deja exis­tentă.

Mega Image are 499 de magazine în România

Retailerul belgian Mega Image, care are pe pia­ţa locală 499 de supermarketuri şi ma­ga­­zine de proximitate, a finalizat primul semestru cu afaceri de aproa­pe 2,2 mld. lei, în ur­ca­re cu 32% com­pa­ra­­tiv cu aceeaşi pe­rioa­dă din 2015. Anul trecut, belgienii au ajuns la afaceri de 3,5 mld. lei (780 mil. euro), după un avans de 26% faţă de anul anterior.

Sursa: Ziarul Financiar

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW