23.7 C
Cluj-Napoca
duminică, mai 19, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALInvestiţie de 7,5 mil. euro într-un ansamblu rezidenţial de 148 de apartamente...

Investiţie de 7,5 mil. euro într-un ansamblu rezidenţial de 148 de apartamente în cartierul Bună Ziua din Cluj-Napoca

Compania de construcţii Luca Prest va investi 7,5 milioane de euro în ansamblul rezidenţial Grand Hill Residence, ce va fi dezvoltat în cartierul Bună Ziua din Cluj Napoca. Grand Hill Residence va cuprinde o singură clădire, cu 10 etaje și 148 de apartamente.

Ansamblul rezidențial va fi livrat pe piață anul viitor, urmând să pună la dispoziția locatarilor săi apartamente complet finisate, două variante de personalizare, fără niciun cost suplimentar, și locuri de parcare supraterane incluse în preț. Prețurile de vânzare ale locuințelor din Grand Hill Residence pornesc de la 1.103 de euro pe metru pătrat finisat, cu TVA inclusă și loc de parcare suprateran.

Dezvoltatorul proiectului are o experiență de opt ani pe piața din România, fiind fondat de mai mulți ingineri cu experiență în dezvoltarea mai multor proiecte mari din țară, precum centrele comerciale Iulius Mall din Cluj-Napoca, Timișoara, Suceava și București Mall.

”Odată cu creșterea popularității Clujului printre tinerii profesioniști care se stabilesc în oraș, a crescut și nevoia de locuințe inteligent compartimentate și adaptate cerințelor unei familii moderne. Aceasta este cea mai bună perioadă din istoria pieței rezidențiale moderne din Cluj Napoca, cu aproximativ 3.500 de locuințe programate spre finalizare în acest an în oraș și în împrejurimi, o cifră cu 50% mai mare comparativ cu anul trecut”, a declarat Anamaria Burcă, managing partner Coldwell Banker Transilvania, consultantul și agentul exclusiv al Grand Hill Residence.

Apartamentele din Cluj s-au scumpit cu 13,5% în ultimul an

În plus, ca rezultat al cererii mari înregistrate pe piaţa clujeană, preturile apartamentelor au cunoscut o adevărată explozie în ultimul an. În septembrie 2016, preţul apartamentelor din Cluj-Napoca era în medie cu 13,5% mai mare faţă de octombrie 2015, conform unei analize efectuate de Coldwell Banker Transilvania, biroul local al Coldwell Banker România.

Coldwell Banker România este una din cele mai mari companii locale de consultanţă imobiliară şi compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidenţial, având în portofoliu peste 20 de ansambluri rezidenţiale în Bucureşti, Braşov şi Cluj Napoca, printre care Cosmopolis, Belvedere Residences, Estic Park, Onix Park şi Sânpetru Residence. Codwell Banker Transilvania este agent exclusiv al Contemporano şi Riviera Luxury Residence.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments