9.7 C
Cluj-Napoca
luni, aprilie 22, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALPolus Center îşi schimbă numele în VIVO! Cluj

Polus Center îşi schimbă numele în VIVO! Cluj

Immofinanz, unul dintre cei mai importanţi investitori imobiliari din România, aduce brandul de retail VIVO! pe piaţa locală şi demarează procesul de rebranding pentru cele patru centre comerciale din portofoliu său. Astfel, Polus Center Cluj va deveni VIVO! Cluj

Polus Center Cluj va deveni VIVO! Cluj, Maritimo Shopping Center Constanţa îşi va schimba numele în VIVO! Constanţa, Piteşti Mall va deveni VIVO! Piteşti şi Gold Plaza Baia Mare se va numi VIVO! Baia Mare. Implementarea noului brand în centrele comerciale, cu o suprafaţă totală de 147.000 metri pătraţi, va fi finalizată în 2017.

”Ne concentrăm pe consolidarea brandurilor în cadrul portofoliului nostru, întrucât acestea reprezintă un avantaj competitiv clar pentru o companie imobiliară ce deţine câteva sute de proprietăţi în Europa. Prin aceste branduri, punem accentul pe un nivel ridicat de standardizare, care ne permite să ne extindem rapid. Pentru chiriaşii noştri şi clienţii acestora, brandurile noastre reprezintă un angajament pentru calitate şi servicii. Aşadar, suntem convinşi că vor avea beneficii şi se vor bucura de o experienţă comercială superioară”, a declarat Dietmar Reindl, Chief Operating Officer al Immofinanz.

Procesul de branding VIVO! va presupune schimbarea completă a identităţii vizuale şi modernizarea spaţiilor interioare, precum zonele comune, zonele pentru servit masa etc. Prima etapă include modificarea completă a identităţii vizuale a zonelor exterioare din cele patru centre comerciale şi va fi finalizată în luna noiembrie 2016. Ulterior, vor urma modernizări ale zonelor interioare din toate centrele, inclusiv în zona de food court din VIVO! Cluj.

”Toate cele patru centre au înregistrat, de la an la an, creşteri procentuale de până la două cifre în ceea ce priveşte traficul. Aceasta este o recunoaştere a unui echilibru potrivit în ceea ce priveşte chiriaşii şi activităţile, la care se adaugă experienţa de calitate pe care am oferit-o publicului român şi chiriaşilor noştri”, a adăugat Sorin Vişoianu, Country Manager Operations România la Immofinanz.

Immofinanz deţine în România o suprafaţă închiriabilă totală de 147.000 mp

Proprietăţile de retail ale Immofinanz în România au o suprafaţă închiriabilă totală de 147.000 metri pătraţi, echivalentul a 12,4% din portofoliul total de retail al companiei. Astfel, Immofinanz se situează printre primii cinci proprietari locali în ceea ce priveşte dimensiunea portofoliului. Centrele comerciale sunt în prezent închiriate în totalitate şi au fost vizitate de peste 25 milioane de persoane în 2015.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments