23.7 C
Cluj-Napoca
duminică, mai 19, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALFoștii jurați de la MasterChef te învață cum să-ți deschizi o afacere...

Foștii jurați de la MasterChef te învață cum să-ți deschizi o afacere în domeniul culinar

Foștii jurați de la MasterChef, Patrizia Paglieri, Foa și Adi Hădean, se reunesc în această toamnă în cadrul unui eveniment dedicat celor care doresc să-și deschidă o afacere în domeniul culinar. Cook your own busines este un eveniment organizat de Asociația Adi Hădean și se va desfășura în perioada 27-28 octombrie, la hotel New Montana, Sinaia.

Cook Your Own Business își propune să împărtășească din experiența celor care lucrează în domeniu, care au un business în această zonă sau care, pur și simplu, și-au interesectat drumul cu lumea gastronomiei, pentru a-i ajuta pe cei care vor să deschidă o afacere în acest domeniu să reușească. Conferința va avea o formă interactivă și își propune să genereze un dialog constructiv între participanți și vorbitorii invitați și va acoperi teme legate de alcătuirea meniurilor, echilibrul dintre cerere și ofertă, aspecte financiare și legislative.

”60% dintre afacerile cu mâncare americane dau faliment în primul an și 80% în primii 5 ani, conform unor studii americane. Mă aștept ca situația în România să fie la fel, dacă nu chiar mai tragică. Am adunat suficientă experiență în domeniul gastronomic cât să simt că pot împărtăși și cu alții, așa că am lansat Cook Your Own Business pentru cei care fac o afacere cu mâncare din pasiune și respect pentru clienții lor și care își doresc să o susțină pe termen lung, într-un domeniu atât de competitiv cum este cel al ospitalității”, a declarat Chef Adi Hădean.

Participanții la eveniment vor avea ocazia să învețe din experiența unor oameni care activează în domeniu, sau în domenii conexe și care pot oferi consultanță și soluții concrete pentru problemele curente ale unui business culinar. Programul proiectului este structurat în patru direcții de dezbatere: Start-up – Cum și de unde începi, PR&Marketing – Cum te prezinți și cum comunici? Cadru legislativ – despre birocrație, acte, legi și alte aspecte juridice, Cooking Business – despre industrie, online, televiziune, entertainment și alte insight-uri. Asociația Adi Hădean a fost înființată în ianuarie 2015 cu scopul principal de a promova proiecte care aduc în prim plan bucătăria românească, precum și diverse acțiuni din domeniul culinar și social.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments