22.7 C
Cluj-Napoca
duminică, mai 19, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂAngajatorii străini promit salarii de până la 13.000 de euro medicilor români...

Angajatorii străini promit salarii de până la 13.000 de euro medicilor români la un târg de joburi organizat la Cluj

Târgul de joburi Careers in White, organizat pe 6 noiembrie la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, vine cu oferte salariale de până la 13.000 de euro pe lună,  pentru cadrele medicale interesate să lucreze în străinatate, în funcție de experiență și specializare.  

Medicii și asistentele care optează pentru aceste joburi  pot beneficia și de alte facilități, precum cursurile de limbă străină gratuite, ajutor în găsirea unei locuințe, obținerea Vizei și a permisului de ședere, dar și ajutor în relocarea întregii familii.

Job-urile ce vor fi prezente în cadrul târgului de la Cluj sunt adaptate nevoilor și intereselor candidaților din România și se adresează tuturor categoriilor de personal medical: medici specialiși, medici rezidenți, dentiști, asistenți medicali, fizioterapeuți, moașe, absolvenți de Medicină și alte categorii. Personalul medical din România este la mare căutare în această perioadă, atât în țara noastră, cât și în țări precum Marea Britanie, Irlanda, Franța, Germania, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

Cadrele medicale se vor întâlni la Cluj cu agenții de recrutare, reprezentanți ai spitalelor și clinicilor medicale din Europa și nu numai, dar și cu reprezentații altor centre medicale care le vor pune la dispoziție toate informațiile de care au nevoie pentru a reuși să își găsească job-ul potrivit.

Oferte de joburi în întrega Europă

”În această toamnă candidații vor avea șansa de a întâlni și mai mulți recrutori cu oferte de muncă, atât în România, cât și în întrega Europă. Cu fiecare nou sezon aducem în fața candidaților noi recrutori, astfel încât fiecare dintre cei care sunt în căutarea unui loc de muncă să găsească job-ul potrivit. Angajatorii își doresc să întâlnească candidați bine pregătiți care își doresc să se dezvolte profesional”, a declarat Corina Pop, sales manager.

Participarea la târg este gratuită, iar participanții sunt sfătuiți să își aducă CV-ul la eveniment. Mai multe informații se pot găsi pe site-ul careersinwhite.com.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments