web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Sibienii de la Smart Bill ajung la 50 de angajaţi anul acesta

Sibienii de la Smart Bill ajung la 50 de angajaţi anul acesta

Intelligent IT, compania sibiană care furnizează servicii de facturare şi gestiune sub brandul Smart Bill, are în plan să-şi crească numărul de angajaţi cu 20% în următoarele luni, urmând să ajungă până la finalul anului la o echipă de 50 de persoane. În prima jumătate a anului, compania a recrutat circa 20 de persoane.

”În prezent, pentru Smart Bill sunt în total 43 angajaţi şi colaboratori,  dezvoltatori software, designeri, product manageri, sales, marketing şi suport. În primul semestru din 2016, am crescut echipa cu 50%, iar până la finalul anului vom angaja încă 20%, depăşind 50 de oameni, a declarat Mircea Căpăţână, director dezvoltare business şi cofondator al Smart Bill, alături de Ioana Hasan şi Radu Hasan.

Compania recrutează personal pentru toate departamentele, cele mai multe poziţii deschise fiind însă în zona de dezvoltare software. Portofoliul Intelligent IT numără în prezent 41.000 de clienţi, PFA-uri, IMM-uri şi companii mai mari cu câteva sute de angajaţi, care activează în diferite industrii (turism, servicii medicale, HoReCa, IT&C, consultanţă şi audit financiar). În prima jumătate a acestui an, compania a câştigat peste 7.000 de clienţi noi pentru serviciile de facturare şi gestiune SmartBill.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW